Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольова феєрія у Вільхівцях
09:43
Гольова феєрія у Вільхівцях
21-го вересня у Вільхівцях, проходили матчі 18-го туру Вищої ліги, де місцеві «Вільхівці» вдома приймали «Бужору» з Іршави.

Гольова феєрія у Вільхівцях Фаворитом матчу були господарі, адже вони розміщувались в середині турнірної таблиці, а гості були на останньому місці.

З самого початку матчу «Вільхівці» підтвердили реноме фаворита матчу, адже відразу захопили ігрову ініціативу до себе. Вже на 13-ій хвилині рахунок було відкрито. Нападник господарів Олександр Грицькевич чудово з лету спіймав м`яч і невідпорно пробив у дальній від кіпера кут.

За декілька хвилин Олександр забив другий гол, чудово зігравши на випередження перед захисником і головою відправив круглого в сітку воріт. Господарі не зупинялися і продовжували тиснути на ворота гостей, як підсумок на 28-ій хвилині Артур Апіян вискочив на побачення з воротарем і елегантно перекинув його і встановив рахунок 3:0.

Після третього голу «Вільхівці» дещо заспокоїлись і цим скористались іршавчани. На 30-ій хвилині Євген Костик вдало замкнув навіс партнера.

За декілька хвилин гості могли йще більше скоротити відставання. Кормош Іван скористався грубою помилкою захисників і вийшов на побачення з воротарем, однак реалізувати цей момент не зумів. 

У другому таймі кинулось в очі те, що трохи несподівано «Бужора» заволоділа ігровою ініціативою і навіть придавила опонентів до власних воріт. Це дало свій короткочасний результат, адже на 63-ій хвилині Антон Предчук з розвороту ввігнав м`яч в дев`ятку воріт.

Цей гол без сумніву став окрасою зустрічі. Після пропущеного голу господарі схаменулись і за декіль хвилин Мирослав Мудра результативно пробив після навісу з кутового. Крапку в матчі судилось поставити найкращому гравцю матчу Грицкевичу Олександру. Саме Олекскандр вийшов на побачення з воротарем, обіграв його і в порожні ворота забив гол.

Фінальний свисток арбітра, зафіксував в цілому впевнену перемогу «Вільхівців» з рахунком 5:2. 


ФК «Вільхівці» – ФК «Бужора» (Іршава) – 5:2

Голи: Олександр Грицькевич, 13, 22, 85; Артур Апіян, 28; Мирослав Мудра, 69 – Євген Костик, 30; Антон Предчук, 63.
Артем Панченко 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Євген  
0
Розумієш Мікітос там у антрактах між матчами проводять попередні тенісні матчі на грунті. Цим і заробляють гроші на команду)

1 Мікітос  
0
Се якоєсь колхозноє поле, то не ганьба в наш час на такому пасовищі грати? ФФЗ так декларує зміни в інфраструктурі, но Вільхувцям все мож на кромплянці грати.

الاسم *:
Email *:
كود *: