Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Гольова перестрілка на Радванці (ФОТО)
08:53
Гольова перестрілка на Радванці (ФОТО)
У першому матчі третього туру чемпіонату міста команда Бучка зуміла вирвати перемогу.

Гольова перестрілка на Радванці (ФОТО)
В минулому турі ЕКО був змушений загравати польового гравця на воротах, а тепер і Трансвуд вдався до цієї тенденції, тож роль голкіпера виконував номінальний захисник Євген Обдирко, який часто вибігав за межі шістнадцятки і страхував захисників. Також в їхньому складі з'явились три африканські легіонери, які в Зимовій першості області грали за ФК Ужгород.
 
Господарі поля досить швидко повели в рахунку, завдяки голу Дудаша. За декілька хвилин Михайло міг подвоїти рахунок, коли Обдирко зіграв на виході і м’яч відскочив до Дудаша і він пробив з 20 метрів, Чукума вибив з лінії воріт. Врятувавши свої ворота африканський захисник підключився до корнера і замкнув головою вивірену передачу від Матвія Бобаля – 1:1.
 
Чорно-червоні намагались частіше пробивати по воротам, але Обдирко грав надійно, частіше відбиваючи ногами. На 25-й хвилині трансвудівці вишли вперед, коли Матвій Бобаль отримавши передачу за 22 метри від воріт підготувався до удару і прицільно послав м’яч в сітку воріт – 1:2.
 
Радванські гравці намагались частіше загравати Грицкевича, постійно шукаючи його передачею. Так Олександр з розвороту пробивав з 10 метрів, але воротар впорався з цим ударом. Біля протилежних воріт Гаврилешко гостро пробивав з 14 метрів, але не точно. Згодом Мунтарі вивів Сегедія на ударну позицію, але захисник завадив йому пробити вже по пустим воротам. Під завершення тайму гості сконструювали ефектну комбінацію: Матвій Бобаль віддав діагональ на Микулу у карну зону, який відкинув п’яткою під удар Гаврилешку і Анатолій з 12 метрів влучив у ближню хрестовину.
 
У перерві Бучок зробив зміни на полі опустивши в центр захисту Крьоку. Намагаючись відігратись Радванка ще активніше побігла вперед. Після подачі з штрафного Грицкевич пробив головою, воротар відбив, а добивання Кардача пішло вище. Після ще одного стандарту Обдирко грає на виході, Кардач б’є з 13 метрів та Чукума вдруге за матч виносить м’яч з лінії.
 
Матвій Бобаль пробивав з 22 метрів, але Фанта забрав. На 68-й хвилині господарі подали кутовий, удар Ляховця відбив воротар та Грицкевич зумів добити – 2:2. За дві хвилини Грицкевич сильно приклався з 18 метрів – 3:2.
На 80-й хвилині Матвій Бобаль повернув інтригу в матч, коли з штрафного з 18 метрів пробив точно під перекладину – 3:3. Та вже в наступній атаці Грицкевич знову вивів свою команду вперед, отримавши довгу передачу реалізував вихід один в один – 4:3.
 
Трансвуд мав нагоду вирівняти становище, коли Сегедій з штрафного з правого краю пробив під перекладину та голкіпер перевів на кутовий. Радванка здобуває три пункти завдяки хет-трику Грицкевича у другому таймі. Підопічні Ковача знову програють хоча і забивають достататньо.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Юрій Бобаль, Валерій Шкура
Делегат матчу – Ярослав Маєревич
 
м. Ужгород, школа №7, глядачів 150
 
ФК «Радванка» - ФК «Трансвуд» 4:3
 
Голи: Дудаш, 8, Грицкевич, 68, 70, 81 - Чукума, 19, Бобаль, 25, 80.
 
Радванка: Віталій Фанта, Володимир Товт, Володимир Кардач, Олександр Септа, Ігор Мицак. Михайло Дудаш, Михайло Крьока, Віктор Жоффчак (Олександр Глива, 78), Назар Слободян (Юрій Мандич, 81), Олександр Яхимець (Юрій Микульця, 55), Олександр Грицкевич.
Запасні: Владислав Тренич, Марк Савчин.
Тренер – Юрій Бучок.
 
Трансвуд: Євген Обдирко, Майкл Чукума, Сергій Назаренко, Віктор Совяк, Дмитро Зубанич, Євген Добровольський, Сатеу Мунтарі, Крістіан Сегедій, Анатолій Гаврилешко, Матвій Бобаль, Михайдл Микула (Ммакама Кінгслі, 46).
Тренер – Іван Ковач.
 
Попередження: Жоффчак, 17, Дудаш, 30, Мицак, 43, Фанта, 78 – Гаврилешко, 53, Ммакама, 75.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1241 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: