Головна » Усі публікації » у світі » Гольова засуха перед Чорногорією: Україна - Камерун - 0:0
11:24
Гольова засуха перед Чорногорією: Україна - Камерун - 0:0
Команда Михайла Фоменка зіграла унічию у тренувальній грі з Камеруном перед відповідальним матчем відбору до ЧС-2014 з Чорногорією.

Команда Михайла Фоменка зіграла унічию у тренувальній грі з Камеруном перед відповідальним матчем відбору до ЧС-2014 з Чорногорією.

Склалося враження,що Фоменко все знає і йому нікого перевіряти серед гравців своєї команди. Навіть дискваліфікованому ФІФА Степаненку дав зіграти один тайм.

Ніяких кадрових змін у збірній ми не побачили, як і якихось тактичних новинок.

Як і показала гра з Камеруном, в синьо-жовтих зараз найголовніша - проблема форварда. За відсутності травмованого Девіча, Селезньов у першому таймі, а Зозуля за два тайми не довели, що вони гідна заміна тому ж гравцю "Металіста". Більш в атаці Україні немає на кого розраховувати.

У грі з Камеруном Фоменко дав кілька хвилин пограти Ковпаку, але це все несерйозно. Якщо піде гра в Чорногорії в Ярмоленка та Коноплянки, то нам попереду вистачить і Зозулі. Але це якщо...

У матчі із Камерном лише один Зозуля мав кілька моментів,щоб забити, але бив "у молоко". Стріляли по воротах зі середньої відстані Коноплянка з Ярмоленком, але це була лише пристрілка, і навіть м`яч не влучав в рамку воріт. Гості хоч і грали без Ето`О, але кілька моментів біля воріт П`ятова створили через помилки в захисті українців. П`ятов два рази оформив сейви після ударів Абубакара.

Але сили берегли обидві команди. Особливо це стосується українців, яким за п`ять днів летіти брати Чорногорію. Перед грою з камерунцями у Фоменка визначилася ще одна проблема. До аткувальної лінії додався і захист. Через травму у вібірковому матчі з балканцями не гратиме Кучер. У збірній же очікують, що зможе допомогти команді Антолій Тимощук, який займався своїм переходом в "Зеніт" і до п`ятниці має бути вільним.

Джерело

Категорія: у світі | Переглядів: 847 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: