Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гольовий дебют Чонки у Кубку України
18:56
Гольовий дебют Чонки у Кубку України
Команда Володимира Васютика завдяки результативним діям виноградівського плеймейкера йде далі у Кубку України.

Гольовий дебют Чонки у Кубку України Цей матч повинен був відбутися в Чернівцях, але, так як Буковина в карантинній червоній зоні, гру перенесли в Ужгород. У підсумку господарі здобули першу перемогу на старті сезону, пробившись в черговий раунд Кубка України. А 29-річний Чонка став головним героєм матчу.

Пуканич і команда зі старту заволоділи ініціативою і на 25-ій хвилині блискавична атака принесла результат. Пуканич почав атаку на половині поля суперника, Чонка з лінії штрафного прострілював в сторону воріт і Раулюк зрізав м'яч в свої ворота.

На 63-ій хвилині Чонка сам заробив штрафний, і потім прямим ударом зі штрафного влучив у ближній кут, зробивши рахунок 2:0.

Упевнена перемога господарів, хоча Буковина не реалізувала пенальті за рахунку 1:0 і був супер-шанс у Сивки, який повернувся до складу.


ФК Ужгород - Буковина (Чернівці) - 2:0

Голи: Чонка, 63 - Мосіюк, 25, (в свої ворота)

Ужгород: Готра, Беца, Федак (Цень, 68), Сартіна, Шкіндер, Пуканич (к), Ряшко (Дуран, 82), Чонка (Минайленко, 68), Тищук (Капустей, 82), Ференцик (Січка, 90+1), Скотаренко.
Запасні: Калай.
Головний тренер: Володимир Васютик.

«Буковина»: Фіяло, Матвєєнко, Мосіюк, Сивка (к) (Сахнюк, 79), Раулюк, Нагорний, Орловський, Палагнюк, Д. Рябий (Квасниця, 71), А. Рябий (Столяр, 89), Боровець.
Запасні: Гакман.
Головний тренер: Степан Маковійчук.

На 56-ій хвилині Сивка не реалізував пенальті (мимо).

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 718 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: