Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гольового шоу дочекались і в Довгому
16:26
Гольового шоу дочекались і в Довгому
Про двобій, у якому одні намагались і зрідка спромоглись, а інші феєрили й десь не реалізували все, що могли, дізнавайтесь далі.

Гольового шоу дочекались і в Довгому
Обидва колективи підійшли до даного матчу не в найкращому гуморі. Рахунок 1:4, із яким зелений «Колос» тиждень тому, на очах рідних фанів, поступився в непересічному дербі не приніс задоволення фанам, тому й у Довге їхали без особливих ілюзій щодо результату. Після фіаско в дуже принциповому дербі в Сільці підопічні Фірки також мусіли переглянути свої дії тоді, щоб сповна реабілітуватись на очах у рідних ультрас. Це їм сповна вдалось, не в останню чергу завдяки швидкому голу, який Батьо зміг забити на завершенні атаки правим флангом. Ціптак не впорався з цим пострілом із середньої дистанції й дуже швидко вийняв уперше – 1:0.
 
Трохи згодом Боднар пробивав із трохи ближчої дистанції з правого краю штрафного майданчика й влучив по центру воріт. Цього разу іванівський Юрко парирував, та Менчук першим підбіг на добивання й низом вколотив у ближній лівий кут – 2:0.
 
Через п’ять хвилин Ісак пробив у лівий нижній кут. Ціптак парирував і відтермінував розгром. Ще через хвилину першу свою нагоду створили гості. Мирослав Меденці поборовся за м’яч на чужій половині поля й середнім пасом знайшов Миговича. На влучний удар Віталія зреагував Вакаров.
 
Утім, у середині тайму «колосковим» вдалсь ненадовго відновити інтригу. Юрій Русин віддав на хід Миговичу, якого ніяк не змогли втримати центральні захисники господарів і Віталій метрів із дванадцяти спрямував м’яч повз Вакарова – 2:1.
 
Та юна «Боржава» дуже швидко повернула попередню різницю. Ісак здійсив чергове перехоплення на своїй половині й дальнім пасом точно віддав на правий край штрафного майданчика на Саса, а той відкинув під удар Боднару. Максим метрів із дванадцяти вколотив м’яч у сітку – 3:1.
 
За три хвилини до перерви боротьба мала шанс досягти апогею, коли Юрій Русин прострілив із правого флангу на дальній край штрафного майданчика на Меденці й Мирослав пробив поруч із ближньою стійкою, дозволивши господарям піти на перерву за комфортного рахунку.
 
Другий тайм стартував із такого ж швидкого, як і тайм перший, голу. На межі першої та другої хвилин Боднар завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру пострілом у правий нижній кут – 4:1. Через сім хвилин Сас пробив метрів із шести повз ближню ліву стійку.
 
Середина тайму була більш спокійною й рівнішою, а от кінцівка знову була феєричною для господарів. Спочатку могли забити після якісної подачі на 62-й хвилині з кутового від Батьо. Далі невідпорним ударом завершив власний сольний прохід Сас – 5:1, після чого Батьо оформив дубль – 6:1. Завершив побиття опонентів Боднар, який ударом у правий кут оформив хет-трик – 7:1.
 
Перемога дозволяє підопічним Фірки залишатись у руслі фаворитів Західної зони, та вже у суботу новий іспит у долині теплиць, де молоде «Заріччя» рідко кому дозволяє виходити зі своєї половини поля й вивезти додому хоча б один бал, а переважно громить суперників.
 
А от «Колос» матиме чудову нагоду сповна реабілітуватись вдома проти поки не надто добре опереного «Сокола», який тримається поки що більше цабки, ніж пішки. А ще через тиждень новий ще важчий іспит Іршавщиною – в Сільці.
 
 
Арбітр – Олександр Сташко
Асистенти – Семен Кагач та Віктор Печунка
Делегат ФФЗ – Семен Головнич
 
13 травня, с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно з проясннями, + 21 градус, 99 глядачів
 
«Боржава» U 17 Довге – «Колос» U 17 Іванівці – 7:1 (3:1)
 
Голи: Батьо, 2, 68, Менчук, 6, Максим Боднар, 21, 37, 69, Сас, 66 – Мигович, 17.
 
«Боржава» U 17: Віталій Вакаров, Віталій Ісак, Петро Повх, Іван Фірка, Владислав Варга, Михайло Батьо, Олександр Рішко, Олег Боднар (Павло Сас, 46), Юрій Сас, Максим Боднар, Михайло Менчук.
Запасні: Олег Цимбал.
тренер – Василь Фірка.
 
«Колос» U 17: Юрій Ціптак, Андрій Русин, Олександр Мішак, Станіслав Лазар, Мирослав Меденці, Владислав Добош, Юрій Русин, Крістіан Машіка, Артур Меденці, Віталій Мигович.
тренер – Василь Готько.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: