Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Голубине" виборює бронзу Ліги Чемпіонів Закарпаття (ФОТО)
13:26
"Голубине" виборює бронзу Ліги Чемпіонів Закарпаття (ФОТО)
У поєдинку за третє місце свалявці впевнено розібрались із суперником.

Не встигли команди розгірітися на полі, як «Голубине» до 4-ї хвилини здійснило дві разючі, наче під копірку атаки, які завершилися двома голами. Спочатку Туряниця правим краєм наче ніж крізь масло пройшов через лівий край оборони лучківської команди й безвідпорно пробив. Далі вже Олександр Сваровський також цим же краєм знову виходить на ударну позицію і вколочує м’яч попід поперечину – 2:0.
 
Від стартового напору «Голубиного» великолучківський колектив оговтався вже за дві хвилини – атака лучан, яка завершалися комбінацією і ударом від Ярослава Стеблака, м’яч від стійки влетів у сітку воріт колективу зі Свалявщини.
 
Далі матч трохи заспокоївся, але перевага все ж була на боці «Голубиного», активним у передній лінії у їх складі був Євген Фізер, який постійно тероризував захист лучан. Відверто випадав лівий край оборони в «Великих Лучках», де діяв Федір Луца. На 39-й хвилині «Голубине» стараннями В.Туряниці втретє вражає ворота підопічних Івана Козара, а на 42-й хвилині лучківський колектив і взагалі залишився в меншості. За фол, який позбавив нападника «Голубиного» очевидної можливості вразити ворота червону картку отримав саме Федір Луца.
 
Початок другої половини був за «В.Лучками», які в меншості потужним ударом Дмитра Теличка з метрів 24 скорочують відставання до одного голу. Проте витиснути більше, будучи в чисельній меншості, лучківській команді не стало сили. Натомість, гості зі Свалявщини дотиснули суперника, й до завершення зустрічі двічі вразили ворота суперника – той же Туряниця робить хет-трик, а наприкінці зустрічі з пенальті відзначається Ігор Зінчук.

Тож ФК «Голубине» стає бронзовим призером турніру закарпатської ЛЧ.

 
Арбітр – Михайло Райда (Іршава).
Асистенти арбітра: Іван Варга, Тарас Шопа (обидва – Іршава).
Делегат: Василь Козик (Мукачево).
 
Середнє. Селищний стадіон. 500 глядачів.
 
ФК «В.Лучки» – ФК «Голубине» – 2:5 (1:3)
 
Голи: Ярослав Стеблак, 6; Дмитро Теличко, 57 – Владислав Туряниця, 2, 39, 83; Олександр Сваровський, 3; Ігор Зінчук, 88 (пен.).
 
ФК «В.Лучки»: Михайло Лукеча, Юрій Цифра, Владислав Клим, Василь Балог, Іван Глагола, Іван Химинець, Вільгельм Пфайфер, Ярослав Стеблак, Юрій Варга, Дмитро Теличко, Федір Луца.
Запасні: Ярослав Глушко, Юрій Теличко, Іван Фенчак, Василь Волошин, Едуард Паульо.
Тренер – Іван Козар.
 
ФК «Голубине»: Євген Фізер, Ігор Зінчук, Віктор Нікітін, Олександр Печунка, Владислав Туряниця, Іван Білас, Віктор Ванін, Віктор Мондик, Олександр Сваровський, Микола Лигирда, Ерік Фалес.
Запасні: Дмитро Бочко, Сергій Бобаль.
Тренер – Калабішка Сергій.
 
Попередження: Владислав Клим, 25; Вільгельм Пфайфер, 53; Дмитро Теличко, 55 – Дмитро Бочко, 9; Владислав Туряниця, 84.
 
Вилучення – Федір Луца, 43.
Семен МИХАЙЛИК
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: