Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Гостьова перемога "Бужори" на класі
20:00
Гостьова перемога "Бужори" на класі
Іршавська команда в першому таймі вирішила долю цього поєдинку, а можливо і вихід до наступного раунду.

Гостьова перемога На цю кубкову зустріч тренери команд не могли розраховувати на всіх основних гравців: у гостей були відсутні Мідянчик та Веждел, зважаючи на різницю у класі більш відчутні втрати були у Зірки – флангові Жидик, Федак та головний бомбардир Волошин. Один з новачків Бужори Ковтанюк ще зовсім недавно (у сезоні 2019) виступав за зіркових на район, а зараз грає у складі лідера вищої ліги області.

Проти діючого чемпіона середнянці діяли доволі відкрито, не відсиджуючись в обороні. Натомість гості славляться своєю ефективністю в атаках і вже на 8-ій хвилині Качур головою замикає навіс від Кохана – 0:1.

Однак вже за п’ять хвилин Романко вивів Костика один в один, Ярослав намагався обвідним ударом поцілити у дальній кут та Русин відбив. І вже зовсім скоро іршавці збільшили свою перевагу – Міговк подав справа, а Яцкулинець головою подвоює рахунок – 0:2.

Далі двічі підряд вибачив суперника Бандурович, який за три хвилини не реалізував забійні нагоди. Спочатку після виходу сам на сам, а згодом після підбору і удару з 12 метрів. Одразу через хвилину знову забив Качур, який скористався пасом Яцкулинця і вийшов на ворота – 0:3.

Лінці зуміли відповісти лише ударом Рущака на 40-ій хвилині з-під захисника з 14 метрів, але вище. Наставник господарів ще до перерви зробив зміни гравців та перестановки на полі – після тривалої перерви, у зв’язку з травмою ключиці, повернувся на поле крайній захисник Коштура, також дебютував за дорослу команду 15-річний Мікі Дорогович.

На початку другого тайму жовто-червоні створили два небезпечні моменти. На 52-ій хвилині Ярослав Костик вийшов зліва один на один та пробив повз дальній кут. На 56-ій хвилині Дорогович завдав сильного пострілу у ближній кут та воротар зіграв надійно.

Надалі гра перейшла у спокійне русло, де одні не могли, а інші не хотіли. У гру впродовж другого тайму були введені всі резервісти, які вже не змогли вплинути на результат. 

Бужора без особливих надзусиль здобуває впевнену перемогу на середнянському стадіоні і значно збільшує свої шанси на чвертьфінал. Зірковим не пощастило сьогодні забити бодай гол престижу, тож їх очікує ще одна складна гра в Іршаві.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Бужора» (Іршава) 0:3

Голи: Качур, 8, 31, Яцкулинець, 19.

Зірка: Дмитро Кривенько – Олександр Лукачина, Юрій Чульба, Анатолій Лукачина, Євген Обдирко - Деян Пеца (Ростислав Фрінцко, 67), Владислав Турецький, Ярослав Костик, Василь Рущак (Юрій Коштура, 40), Михайло Романко (Микола Дорогович, 40) - Станіслав Костик (Анатолій Тотін, 72).
Тренер – Олександр Пеца.

Бужора: Василь Русин – Василь Росул, Анатолій Богович, Андрій Ломага, Анатолій Богович, Михайло Міговк (Іван Чізмар, 46) - Станіслав Кохан, Іван Бандурович, Едуард Ковтонюк, Сергій Яцкулинець, Ерік Івашко – Іван Качур.
Тренер – Іван Білак.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 620 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: