Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» мінімально поступається в Одесі
23:20
«Говерла» мінімально поступається в Одесі
Чотири попередні матчі «Говерла» залишала свої ворота сухими.

Чотири попередні матчі «Говерла» залишала свої ворота сухими. З таким доробком підопічні В’ячеслава Грозного прибули до Одеси, де могли продовжити свою рекордну серію без пропущених м’ячів та продовжити серію «Чорноморця». Одесити до слова не забивають у чотирьох поєдинках поспіль в турнірах яких приймають участь.

Ювілейний цей поєдинок став для Володимира Єзерського який провів у чемпіонаті України 300-ий поєдинок.

Активніше матч розпочали господарі. Антонов обігравши захисника пробив поруч із стійкою. Відповідь «Говерли» була результативною. Буяльський увійшов до штрафного майданчика спробував пробити – невдало, м`яч рикошетом відлетів до Маріуса Нікулає який випередив захисників та пробив повз Безотосного. Гра дещо заспокоїлась. М’яч якщо й потрапляв до штрафного команд небезпечними епізодами не закінчувався. Так тривало до 32 хвилини. Джа Джедже отримавши м’яч після передачі з флангу, стоячи спиною до воріт пробив через себе, м’яч полетів під поперечку, без шансів для Надя. А через декілька хвилин гості подвоїли рахунок. Антонов отримавши м’яч від Рієри увійшов в штрафний майданчик і одразу пробив – 2:1. Перший тайм так і закінчився.

Початок другого тайму проходив у рівній боротьбі. Перший небезпечний момент виник у воріт «Чорноморця». На 58-й хвилині Балашов навішував із штрафного м’яч потрапив до Іканде ,який з розвороту пробив – трішечки вище воріт. На 64-й хвилині Леандро пройшовши по флангу виконав подачу на Нікулає. Маріус пробив в руки Безотосному. На 71-й хвилині Іканде розібрався з чотирма гравцями одеситів а потім прострілив на лінію штрафного майданчика на набігаючого Буяльського. Віталій пробив в один дотик Безотосний зумів зафіксувати м’яч у руках. Декількома хвилинами пізніше Нікулає після скидки Кочіша пробиває сильно, але нажаль не точно – м’яч пройшов вище воріт. «Чорноморець» мав єдину нагоду в другому таймі. На 85-й хвилині Фонтанело головою пробивав після подачі кутового – Надь перевів м’яч на кутовий.

Фінальний штурм за участю Надя ужгородцям не вдався. «Говерла» програє в Одесі та перериває свою безпрограшну та суху серію. Втім ужгородці зможуть реабілітуватись через тиждень у матчі проти «Севастополя». Поєдинок відбудеться на стадіоні «Авангард» в суботу, 2 листопада, о 13:30.

«Чорноморець» - «Говерла» - 2:1

Голи: Джедже, 32, Антонов, 38 - Нікулає, 8.

«Говерла»: Надь, Орос, Балафас (Гармоні, 55), Єзерський, Балашов (Ле Таллек, 89), Буяльський, Лисицький(к), Леандро, Кочіш, Нікулае, Савіч.

Попередження: К. Ковальчук, 42 - Савіч, 40, Леандро, 51, Буяльський, 54.

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 670 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: