Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" не дотискає "Зорю" - 0:0
10:41
"Говерла" не дотискає "Зорю" - 0:0
Матч із «Зорею» очікувався, що вийде бойовим, адже луганчани в попередньому турі досить впевнено здолали луцьку «Волинь».

Матч із «Зорею» очікувався, що вийде бойовим, адже луганчани в попередньому турі досить впевнено здолали луцьку «Волинь», а господарі вже вдруге підряд здобувають перемоги, а після звітного матчу на них чекають непрості поєдинки у Луцьку та Одесі.

Загалом, більша частина першої половини гри проходила в рівній боротьбі. Хоча за моментами перевага в господарів. Вже на 8-й хвилині господарі зуміли забити - чудову передачу з протилежного флангу від Леандро другим дотиком точно замикає Віталій Буяльський. Але за мить до цього, скоріш за все за підказки своїх помічників, арбітр Мосейчук зафіксував у нашого гравця гру рукою й взяття воріт відмінив.

На 21-й хвилині Разван Кочіш падає в штрафному гостей, здавалося за допомогою захисників, та арбітр, натомість, показав гірчичника нашому гравцю за симуляцію.

З другої половини наша команда почали тіснити луганчан, хороші нагоди для завершального удару мав Савіч, однак Душана підводила точність. На 27-й хвилині потужно в ближній кут стріляє Буяльський – Сантіні переводить на кутовий.

Небезпечний штрафний на 40-й хвилині виконав Лисенко – м’яч лизнув перекладину й покинув межі поля.

Початок другого тайму дещо активізувалися гості, Ліпартія, який вийшов на заміну додав свіжості в гру луганської команди. Але згодом захисники зуміли виключити грузинського нападника з гри.

Ключовою в матчі могла стати 71 хвилина. Після виконання Лисенком стандарту, м’яч влучив у стінку, на підборі першим був Ле Таллек, віддав на того ж Лисенка, Володимир спрямував в район воротарського майданчика, де головою чиркнув гравець нашої команди й переправив м’яч на дальню стійку, де практично в пусті ворота не влучає Буяльський. Через чотири хвилини після флагової передачі знову головою замикає Лисенко - надійно грає воротар. На 80-й хвилині Буяльський вривається по правому фланзі в карний майданчик «Зорі» виводить Развана на ударну позицію, той віддає на дальню стійку, але там нема кому замкнути перспективну передачу.

Через дві хвилини за серце хапалися вже вболівальники «Говерли» - Данило втікає від наших оборонців, підправив собі м’яч і щіщкою підкручує в дальній кут – на допомогу Надю прийшла хрестовина.

В завершальні хвилини поєдинку гості сушили гру, всіляко затягували час і домоглися приємлимого для себе результату.

"Говерла" - "Зоря" - 0:0

"Говерла": Надь - Балафас, Єзерський, Ле Таллек (Нікулае 85), Лисенко, Буяльський, Лисицький (Дандеа 53), Люлька, Леандро, Кочіш, Савіч (Іканде 66).

Запасні: Бабенко, Орос, Балашов,Трухін.

Тренер - В'ячеслав Грозний.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 531 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: