Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла": нові легіонери та орендовані
21:19
"Говерла": нові легіонери та орендовані
Ужгородська "Говерла" подала заявку на сезон з цілою низкою нових імен і кілька повернулися в команду виконавців.

Сьогодні ужгородська "Говерла" подала заявку на сезон з цілою низкою нових імен та декілька виконавців повернулися в команду.

Варто відзначити наявність у заявці крайнього захисника Сергія Люльки, який минулий сезон грав на правах оренди, але потім ненадовго повернувся в "Динамо", намагаючись закріпитися в першій команді киян. Крім Люльки з "Динамо" в оренду прибули 21-річні голкіпер Мирослав Бонь та нападник В'ячеслав Панфілов, які виступали раніше в молодіжній системі клубу.

"Шахтар" представляють у заявці ужгородців два цетрбека Ілля Глушицький і Тарас Качараба, який нині виступає за збірну України на чемпіонаті Європи серед 19-річних.

Легіонерів у заявці команди не так багато. Нові з них двоє: бразильський захисник Ліма (останній клуб Пауліста) і ще один захисник з Румунії Олександру Тудос (останній клуб "Корона" Брашов).

Повернулися в "Говерлу" і кілька вихованців місцевого футболу накшталт 27-річного Михайла Реплюка і 21-річного Роберта Гегедоша, який відомий своъми виступами за молодіжний склад "Металіста".


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1065 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: