Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" перемагає канонірів - 2:0
12:27
"Говерла" перемагає канонірів - 2:0
Обом колективам очки потрібні були, як рибі вода. Очевидно, більше це усвідомлювала наша команда.

Обом колективам очки потрібні були, як рибі вода. Очевидно, більше це усвідомлювала наша команда.

Адже саме вона не просто розпочала активно, а буквально тиснула на суперника, примушуючи його раз у раз притискатися до своїх воріт. Це й призвело до гола вже на 15-ій хвилині. Володимир Лисенко небезпечно пробив штрафний удар. Віталій Рева зреагував, проте інший Віталій – Лисицький – зумів випередити оборонців «Арсеналу» й відмінно зіграв на добивання – 1:0. Гості тут же відповіли, проте господарі в захисті зіграли спокійно, а за якийсь час до свого активу записали не менш красивий гол. Одна з атак «Говерли» завершилася тим, що Ле Таллек вдало відпасував головою на Віталія Буяльського, а той красиво через себе пробив мимо захисників і голкіпера киян у ворота. 2:0! Так команди й пішли перепочити.

Після перерви арсеналівці спробували зрушити стан справ на свою користь і організували кілька атак. Однак «Говерла» повернула ініціативу. Звичайно, шибайголівськи підопічні В’ячеслава Грозного вперед не рвалися, але показали, що не збираються догравати на утримання результату. Могли його й збільшити. Наприклад, добре вписався в гру Володимир Єзерський, котрий вийшов на заміну й небезпечно пробивав головою. Утім уся команда показала себе з найкращого боку. Насамперед упало в око, що повернулася гра, яку вболівальник бачив у зустрічах із лідерами: швидкісна, із задіюванням флангів, пресингова, з виконання об’ємів чорнової роботи, тобто були дії, як кажуть, із вогником, у хлопців горіли очі. Невипадково, голи забезпечили гравці всіх ланок: асистували футболісти лінії нападу, а забивали – захисник і півзахисник.

Хочеться вірити, що ця перша домашня перемога в сезоні додасть упевненості колективу у власних силах і до кінця нинішньої частини чемпіонату ми матимемо в турнірній таблиці зовсім іншу картину.

«Говерла» - «Арсенал» - 2:0

Голи: Лисицький (15), Буяльський (24)

Попередження: Савич (20), Орос (63), Леандро (89) - Дос Сантос (68), Лампі (90)

«Говерла»: Надь, Орос (Єзерський, 65), Леандро, Люлька, Лисицький (к.), Райчевич, Буяльський (Трухін, 76), Лисенко, Кочіш, Савич (Балафас, 57), Ле Таллек

Запасні: Бабанко, Балашов, Лазевські, Нікулае

Тренер: В’ячеслав Грозний
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 697 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: