Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" перемагає словацький "Землін"
10:32
"Говерла" перемагає словацький "Землін"
Ужгородська «Говерла» зіграла перший товариський матч під час тренувальних зборів.

Учора В'ячеслав Грозний вперше вивів свій новий колектив на поле ужгородського стадіону "Авангард”. Суперником закарпатців був традиційний спаринг партнер — михайловецький "Земплін”, учасник другої словацької футбольної ліги.

Новий наставник ужгородців вирішив уже в першому неофіційному поєдинку подивитись на усіх гравців, виявити помилки,а також подивитись на взаємодію між футболістами.

Прогнозовано, стартовий відрізок поєдинку був за господарями. І вже в першій чверті зустрічі глядачі побачили два забиті м'ячі. Дебютним голом відзначився колишній захисник "Кривбасу”, а нині — ужгородського ФК Віталій Лисицький. За п'ять хвилин Володимир Лисенко, влучивши у дев'ятку, подвоїв рахунок. Опісля словаки почали оговтуватись від програної стартової двадцятихвилинки і на 32 хвилині нападник гостей вийшов віч-на-віч з голкіпером. Утім, аарбітри зафіксували положення поза грою у гравця словацького колективу.

У другій сорокап'ятихвилинці вболівальники так і не побачили забитих м'чів. Гра проходила у доволі спокійному темпі. Однак, команди обмінювались небезпечними моментами. 2:0 — і наставнику ужгородців після зіграних дев'яноста хвилин є про що подумати перед початком нового сезону у вищому дивізіоні країни.

У складі «Говерли» участь у матчі взяли такі футболісти: Бабенко, Чурилов – Лазевскі, Дандеа, Лисицький, Люлька, Морозенко, Райчевіч, Микуляк, Трухін, Лисенко, Ле Таллек, Микулич, Балафас, Трішовіч, Яковлєв, Шевченко, Імереков, Лухтанов, Бобаль, Малішич, Донатос.

«Говерла» (Ужгород) – «Земплін» (Міхаловце, Словаччина) – 2:0

Голи: Лисицький 14, Лисенко 19
Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 850 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: