Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" поступається у Запоріжжі (ВІДЕО)
12:13
"Говерла" поступається у Запоріжжі (ВІДЕО)
Цілком заслужена перемога «Металурга» в не захоплюючому матчі.

Перед матчем коуч «Говерли» спрогнозував запоріжцям боротьбу "за високі місця", додавши, що їх сьогоднішній суперник цілком здатний боротися за місце в шістці найкращих.

Само собою, на тлі ситуації в Ужгороді, статус фаворита в цьому матчі був очевидний. До того ж, ті грали вдома при своїх уболівальниках, що при нинішньому положенні справ у країні, - великий плюс.

На полі це все, звичайно, позначилося. Господарі виглядали цікавіше, організованіше і зіграніше. На відміну від «Говерли», їх склад змінився не настільки кардинально, до того ж передсезонна підготовка, може здаватися, була проведена з потрібним настроєм.

Для глядача перший тайм, правда, був слабенький. Безліч браку, мінімум креативних дій попереду, досить низькі швидкості. Періодично спалахували деякі футболісти, у Запоріжжя виділялися Юсов і Прийомов, у «Говерли» періодично нагадували про себе Шацьких і Трухін.

Все найцікавіше, в принципі, вмістилося в другу сорокап'ятихвилинку. Спочатку все ніби як виглядало до болю знайоме, але образливий пропущений м'яч «Говерли» оживив ситуацію. На 64-й хвилині після ривка Юсова (у першому таймі він не реалізував вихід один на один) і його ж удару Надь відбив м'яч перед собою, а Люлька, не встигнувши зреагувати, переправив круглого у свої ворота.

Ужгородці пішли вперед, сподіваючись зрівняти рахунок, але під кінець матчу пропустили швидку атаку суперника, в результаті якої той же Юсов прострілив справа, а кілька гравців «Говерли» дозволили круглому проскочити на самотнього Лео.

Ради справедливості, напір «Говерли» все ж дав свої плоди, коли після класної комбінації за участю Трухіна і Фещука, Шацьких послав м'яч у ворота. Але на більше гостей не вистачило. 2:1 - цілком заслужена перемога «Металурга» в не захоплюючому матчі.

"Металург" З — "Говерла" 2:1

Голи: Люлька, 64 (в свои ворота), Лео, 82 — Шацких, 86

"Говерла": Надь (Бабенко, 88), Люлька, Акакпо, Ягодинскис, Хомин, Тудосе, Павленко, Фещук, Степанюк (Каверин, 75), Трухин, Шацких.




Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 778 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: