Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" розписує мирову з "Ворсклою"
23:25
"Говерла" розписує мирову з "Ворсклою"
Ця зустріч стала дебютною для орендованого з лав "біло-синіх" Максима Коваля у воротарському светрі "Говерли".

Ця зустріч стала дебютною для орендованого з лав "біло-синіх" Максима Коваля у воротарському светрі "Говерли".

Ворсклі довелося стартувати в чемпіонаті України з матчів проти фаворитів, Динамо і Шахтаря, тому немає нічого дивного в тому, що до третього туру в активі команди Василя Сачка не було жодного очка. Говерла ж стартувала з нічиєї в матчі проти Карпат, а потім поступилася запорізькому Металургу. За підсумками очної зустрічі Ворскла і Говерла залишаються без перемог, зате кожна з команд записала на свій рахунок по одному турнірному пункту.

В цілому такий результат цілком справедливий. Були періоди в матчі, коли періодично загрожувала воротам суперника Полтава, були досить нервові для її оборони відрізки, але в підсумку суперники не зуміли скористатися жодним з моментів, які зрідка виникали при рівній грі.

У першому таймі ближчими до успіху були господарі. Найнебезпечніший момент вони створили завдяки хитрому розіграшу штрафного, внаслідок якого кілька гравців Говерли опинилися перед воротами Богуша, але не зуміли заштовхати м'яч у сітку. Можна також згадати технічний удар Степанюка, після якого Богуш витягнув м'яч з верхнього кута воріт.

Після перерви Ворскла активізувалася, в чому зіграла певну роль проведена Сачко заміна. Він випустив замість Кривошеєнко Скляра, який сам нічого в другому таймі не показав, зате агресивніше і ефективніше почав діяти Турсунов, який перейшов на правий фланг. Саме від нього виходила основна загроза оборонним порядкам Говерли, плюс іноді вдавалося загострювати гру Громову. Однак у більшості випадків все загострення приводили лише до стандартних положень, які полтавці сьогодні виконували погано. Винятком стала атака полтавчан на 50-й хвилині, в кінцівці якої Дедечко після прострілу Турсунова не зміг переправити м'яч у порожній кут воріт.

Говерлі шанс забити переможний гол підвернувся на 73-й хвилині, але Фещук, втікши від захисників, пробив поруч зі штангою. А в іншому Говерла також переважно задовольнялася штрафними ударами, які ні до чого небезпечного не приводили.

8 серпня. Ужгород. Стадіон "Авангард". 4 000 глядачів
"Говерла" - "Ворскла" - 0:0

"Говерла": М. Коваль – С. Люлька, Акакпо, Яґодінскіс, Хомин – Влад. Павленко, Р. Степанюк (Райчевіч 79), Тудосе, Трухін (Каверін 89) – Фещук (к), Шацьких (В. Панфілов 85)
Тренер – В’ячеслав Грозний

"Ворскла": Богуш – Сапай, Чеснаков (к), Є. Ткачук, Пердута – Дедечко, А. Ткачук (Січкарук 87) – Кривошеєнко (Скляр 46), А. Громов, Турсунов – Янузі (Ковпак 63)
Тренер – Василь Сачко

Попередження: Яґодінскіс 21, Тудосе 38, С. Люлька 67, Райчевіч 87, Каверін 90 – А. Громов 65
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: