Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Говерла» та «Чорноморець» грають внічию
11:05
«Говерла» та «Чорноморець» грають внічию
У напіврозібраному стані підходили до звітної зустрічі одесити.

У напіврозібраному стані підходили до звітної зустрічі одесити.

Мало того, що поступилися з розгромним рахунком у півфіналі Кубка України підопічні Романа Григорчука, так ще втратили через травми обидвох нині основних центральних захисників - Павло Кутас та Адольф Тейку. А якщо згадати, що взимку команду покинули Бергер і Фонтанелло, то виходить, що шостого і п'ятого на черзі гравця на свої позиції був змушений ставити сьогодні наставник моряків. Не обійшлося без огріхів з боку Мартиненка і Петра Ковальчука, але все ж виглядали вони не відверто провально.

Додаткову складність синьо-чорним також створювала, за визнанням самого Романа Григорчука, складна ситуація з фізичною і моральною втомою футболістів. Після цілої серії ігор з лідерами чемпіонату одеситам знову доводилося грати через кожні три дні при майже відсутньому реальному кадровому резерві. У куди кращій ситуації перебувала «Говерла», яка готувалася до останнього домашнього матчу в сезоні цілий тиждень. Єдиним мінусом для ужгородців залишалося рішення ФФУ залишити трибуни без уболівальників. Важливої підтримки позбулися підопічні Грозного.

На подив господарів активніше вийшли грати у футбол з перших хвилин матчу саме гості. Вони немов задалися метою забезпечити результат, поки ще були сили добре бігати в атаці. І дійсно вдавалося створювати хороші моменти морякам. Одна з атак в підсумку стала гольовою. Окріашвілі обіграв суперника на лівому фланзі атаки, навісив у воротарський, де Лео Матос скинув м'яч на Антонова, а той з кількох метрів переправив м'яч у сітку. Повтори показали, що суперечки з боку ужгородців про офсайд в цьому епізоді не мали особливого сенсу. На куражі мали шанси ще забити одесити. Найреальніший момент упустив Аржанов після подачі від Олексія Антонова. Удар головою Володимира парирував у класному стилі Надь.

Зі стартом другого тайму активніше почали діяти вже футболісти «Говерли». У них просто було більше сил в ці хвилини матчу. Хороші шанси забити були у Кочіша, Шацьких, Фещука, але всякий раз м'яч летів вище воріт Безотосного. Помітно збився приціл у ужгородських футболістів після гри з «Волиню». Синьо-чорні також відповідали. Досить згадати небезпечний удар з-за меж штрафного Ребенка під поперечину - виручив свою команду Надь. І все ж у додатковий час удача посміхнулася господарям. Шацьких навісив зі штрафного, а Шарпар, який залишився без нагляду, відправив м'яч з лінії воротарського у сітку. Прикрим чином втрачає перемогу «Чорноморець», що залишає шанси «Металлургу» наздогнати одеситів в останньому турі.

«Говерла» - «Чорноморець» 1:1

Голи: Шарпар, 90+3 – Антонов, 24

Попередження: Фещук, 64, Трухін, 71, Шарпар, 81, Лисицький, 89 – Данченко, 90+2

«Говерла»: Надь, Ле Таллек, Буяльський (Трухін, 60), Лисицький (к), Люлька, Кочіш (Нікулае, 74), Акакпо, Хомин, Шацьких, Фещук (Герасимюк, 67), Шарпар

Головний тренер: В’ячеслав Грозний

«Чорноморець»: Безотосний (к), Зубейко, Ковальчук П., Мартиненко, Ребенок, Ковальчук К., Гай, Окріашвілі (Діденко, 76), Аржанов, Леонардо (Данченко, 70), Антонов

Головний тренер: Роман Григорчук

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 663 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: