Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Говерла" U19 перемагає у спарингу "Дийдо"
20:47
"Говерла" U19 перемагає у спарингу "Дийдо"
Підопічні Валентина Слюсара у товарняку обіграли чинного переможця Зимової першості 2:1.

Перший масовий турнір під егідою ФФЗ виходить на фінішну пряму. Сліпий жереб в ¼ фіналу підопічних Іштвана Гіді звів із «Великою Копанею», яка у четвертій групі посіла другу сходинку відповідно. У рамках підготовки до цього матчу, ФК «Дийдо» провів товариський матч із «Говерлою U-19».

Говерляни у зимовій першості більше не змагаються, позаяк у групі вони посіли 4 сходинку, набравши 3 очки. Помірятись силами із бронзовим призером вищої ліги для підопічних Слюсара, щонайменше хороша ігрова практика.

Результат у цьому матчі – справа другорядна. Проте «Дийдо» прагнуло підтвердити реноме лідера. І у футболістів з Берегівщини це добре виходило, принаймні у першому таймі. Один тільки Розман, разів три міг розписатися у воротах суперника. Не склалось, щоправда гол, єдиний у матчі для своєї команди, він усе ж забив хвилині на 10-й, пробивши злету метрів з 11-ти.

До цього матчу берегівці підійшли не у повній обоймі, бракувало Давіда і Барти, які б суттєво загострили атакуючі дії команди. Тож перший тайм далі без голів.

Інша 40-хвилинка – повна відмінність першої. «Говерла» відчула власну міць і понеслась уперед. На 52 хвилині очну ставку з голкіпером реалізовує Філіп – 1:1. А ще через хвилину двоє говерлян виходять на одного воротаря і Машталір б’є точно – 2:1. Підопічні Валентина Слюсара могли довести рахунок до розгромного, та Сергій Машталір не реалізовує пенальті під ендшпіль матчу.

Це був крижаний дощ для бронзового призера вищої ліги. І триватиме в тонусі він усю команду, принаймні до зустрічі з «В. Копанею» у чвертьфіналі.
Віталій БІРОВЧАК
Джерело
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1053 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: