Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Говерла" вилітає з кубку України
11:01
"Говерла" вилітає з кубку України
Так склалося, що суперникам довелося провести дві гри поспіль між собою – у чемпіонаті й кубку.

Так склалося, що суперникам довелося провести дві гри поспіль між собою – у чемпіонаті й кубку.

Отож другий матч не сулив якихось нових тактичних рішень від обох наставників, адже сторони мали можливість вивчити один одного «наочно» принаймні в першій зустрічі. Сподіватися на те, що склади команд кардинально зміняться, теж не доводилося: обидва суперники не мали довгих повноцінних запасних лав. Відтак слід було очікувати безкомпромісної, але руйнівної, протиатакувальної, боротьби, а тому, як наслідок, не особливо результативної з надією здобути перемогу завдяки, можливо, одній-єдиній помилці суперника. За великим рахунком так і сталося.

На початку тайму команди обмінялися двома небезпечними атаками: на штрафний у виконанні господарів гості відповіли такою ж потенційно гострою комбінацією. Далі суперники змагалися за позиційну перевагу, намагалися перекривати зони. В атаці, як і в першій зустрічі, «Говерла» більше розраховувала на «стандарти», а київський «Арсенал» – на «дистанційні» удари. Утім захист обох команд збоїв до перерви не дав.

Після перерви малюнок гри майже не змінився. Із тією тільки різницею, що й гості намагалися щось витиснути зі стандартних положень. І на 77-ій хвилині, коли Швацьких подавав кутовий, Адійя таки скористався несконцентрованістю оборонців суперника й головою точно замкнув передачу – 1:0.

Після цього ужгородці дещо активізували свої дії в нападі, однак навісні передачі в карний майданчик суперника успіху не мали. Підводив господарів і останній точний пас. Отож бодай зрівняти рахунок та перевести долю матчу хоч би в додатковий час не вдалося: арсеналівці фатальної для себе помилки в захисті не припустилися, а тому довели зустріч до переможного рахунку.

«Говерла» – «Арсенал» – 0:1

Гол: Адійя (77)

«Говерла»: Надь, Балафас (Нікулае, 82), Єзерський, Райчевич, Ле Таллек, Трухін (Балашов, 80), Лисицький, Люлька, Леандро, Кочіш, Савич

«Арсенал»: Боровик, Сердюк, Шарпар, Дос Сантос Рафаель Алвес, Лампі, Аржанов, Старгородський, Адійя, Герасим’юк, Кравець (Філіппов, 90+3), Шацьких (Бушман, 90+1)

Попередження: Трухін (56) Шацьких (40), Шарпар (48) Сердюк (57), Адійя (78)

Вилучення: Адійя (83)
Фото: Тарас Галушка

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 714 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: