Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Грай у футбол - допомагай дітям (ФОТО)
21:46
Грай у футбол - допомагай дітям (ФОТО)
В перший день весни відбувся благодійний футбольний турнір «I Belive in U».

В перший день весни відбувся благодійний футбольний турнір «I Belive in U» (що в перекладі з англ. «Я Вірю В Тебе»), метою якого було зібрати кошти тим, хто їх потребує найбільше, в даному випадку - на лікування дев’ятирічного Роберта Вейбера, жителя смт. Вишково, якому лікарі поставили діагноз лімфобластний лейкоз.

Чудова погода сприяла проведенню турніру, який стартував о 9-ій ранку. Головним і єдиним організатором цього турніру був Тіко Шакур, який проводив його вперше і, як відмітив, далеко не востаннє. Варто зазначити, що змагання проходили на штучному майданчику на території Ужгородської ЗОШ №7, який був наданий у безкоштовне використання завдяки депутатам міськради Юрія Мандича, Василя Гомоная та Михайла Чурила.

В турнірі приймали участь 9 команд, розділених на 3 групи, гравцями яких були як молоді (студенти, школярі), так і більш досвідчені футболісти. Кожна гра складалася з 2 таймів, тривалістю 12 хвилин. Переможцями у своїх групах стали «Аматор», «Віннер» та «УТЕІ КНТЕУ», до яких у півфіналі приєдналася команда, яка була найкращою з тих, що посіли 2-ге місце - «Т-34».

У першому півфіналі у драматичному поєдинку, який завершився нічиєю - 4:4, в серії післяматчевих пенальті перемогу вирвали «Аматори», а у паралельному матчі перемогу легко здобула команда «УТЕІ КНТЕУ».

У матчі за третє місце зустрілися «невдахи» півфіналів – «Віннер» та «Т-34». Обидві команди порадували глядачів феєричністю та результативністю – 6:4 на користь «Віннера».

Фінал видався досить напруженим: ні одна з команд не хотіла поступатись, і лише в другому таймі молодші гравці «УТЕІ КНТЕУ» взяли верх над досвідченими «Аматорами» - 3:0, забивши всі м’ячі у другій половині гри.

Після закінчення турніру колективи залишилися задоволені проведеним часом і зауважили, що хотіли б і надалі брати участь в таких заходах. Тож незабаром чекайте анонсів наступних змагань "I Belive in U".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1006 | Додав: Лобда | Теги: Благодійний турнір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: