Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гравці ФК "Минай" потрапили до 33 кращих в аматорському футболі
16:39
Гравці ФК "Минай" потрапили до 33 кращих в аматорському футболі
Вперше в історії аматорського футболу України Sport Arena формує символічну збірну півріччя із 33 найкращих гравців Чемпіонату ААФУ сезону 2017/18.

Гравці ФК
26 команд із 16 областей, розділених на три групи, беруть участь в поточному Аматорському чемпіонаті України з футболу. Після літньо-осінньої частини сезону визначилися фаворити, але, за великим рахунком, у всіх трьох групах боротьба ще попереду, а перед фінальним етапом є місце для сенсацій.
 
У змаганні задіяно біля 650 гравців – із них ми вибрали 33 найкращих та сформували символічну збірну півріччя. Кожна команда опитана, кожна команда переглянута – як підсумок, наш спецпроект, приурочений до 20-річчя Асоціації аматорського футболу України.

Зі складу закарпатської команди до списку кращих потрапили троє футболістів - Василь Беца, Олег Допілка та Роберт Гегедош. 


ПРАВІ ОБОРОНЦІ
 
2. Василь Беца, Минай (Закарпатської області)
21 рік, 9 матчів – 1 гол
 
Молодий закарпатець свого часу подавав надії в юнацькій команді Говерли, пробував сили в сусідній Словаччині. Але в цілому потребував можливості всерйоз себе проявити й отримав її у новому найголовнішому клубі області. Беца тут – основний фланговий захисник. Грає активно, з регулярними підключеннями до атак та активною взаємодією з Кополовцем і Гегедошем. До того ж, гарно комбінує з товаришами по обороні, завдяки чому лінія виглядає гармонійно.
 
 
ЦЕНТРАЛЬНІ ОБОРОНЦІ
 
1. Олег Допілка, Минай (Закарпатської області)
31 рік, 9 матчів
 
У чемпіонаті закарпатці відстають від лідера на п’ять очок, однак незайнятість в кубку та надія на друголігове підвищення додає команді завзяття перед вирішальною другою частиною сезону. Одна із запорук цих сподівань – наявність таких досвідчених лідерів, як Допілка. Вихованець футболу Миколаївщини свого часу подавав надії у Динамо, десять років тому навіть провів два матчі у національній збірній. Провівши не один сезон на найвищому професіональному рівні, нині допомагає Минаю здобувати авторитет. Грає не праворуч, а в центрі оборони. Часто починає атаки першим пасом, діє досить високо, чим додає масованості пресингу закарпатців.
 
 
НАПАДНИКИ
 
1. Роберт Гегедош, Минай (Закарпатської області)
24 роки, 9 матчів – 9 голів
 
Невисокий форвард із різким ривком та вбивчим кинджальним ударом із ближньої та середньої дистанції недарма є лідером гонки бомбардирів Групи 1 і Чемпіонату ААФУ в цілому. Опікати такого нападника непросто: він чітко діє в чужому карному майданчику та може відірватися від опікунів з миттєвим розгоном. Недарма свого часу Гегедош подавав надії в дублі Металіста, пограв за Говерлу та ще деякі профі-клуби. Нині саме він уособлює агресивну атаку Миная.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1137 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: