Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Грицкевич приносить перемогу «Дийдо» (ФОТО)
17:05
Грицкевич приносить перемогу «Дийдо» (ФОТО)
Команда Іштвана Гіді перемагає одного з конкурентів за вихід до наступного етапу.

Грицкевич приносить перемогу «Дийдо» (ФОТО) Поле стадіону Кінчеш знаходилось у поганому стані, через опади, які були напередодні. На одній з частин поля була величезна калюжа, де м’яч постійно застрягав.

Тим не менш, берегівці намагались вести гру навіть в таких складних умовах. Основний нападник господарів постійно тримав у напрузі оборону суперника. Після кутового Грицкевич на ближній стійці пробивав головою, але трохи не влучив у рамку. Стрімкий прорив Грицкевича  Володимир Товт зупинив лише за допомогою фолу за метр від штрафної.

Біля інших воріт небезпечні моменти виникали теж не без допомоги дийдівців. Кохан віддав пас назад та рух м’яча сповільнився через важке поле і Скрип підібрав його, вийшов на воротаря, але затягнув з ударом і його наздогнали захисники і відібрали круглого.

«Дийдо» продовжував комбінувати на чужій половині поля та моментів у них було не багато. Захист Концгазо діяв злагоджено і просто, інколи граючи на відбій.

Володимир Товт під пресингом вибив шкіряного на кутовий, біля своїх воріт. Подачу від Габора Кеменя з трьох метрів проштовхнув у ворота Грицкевич. 1:0.

Другу половину гри номінальні гості розпочали активніше. Горняк знайшов передачею у штрафній Готру, але прийнявши м’яч Едуард задалеко відпустив його і Славік забрав. Грицкевич на швидкості вийшов на одного голкіпера та пробив у Ваша. Міндак на лівому краї штрафної обійшов захисника і виконав гострий простріл та ніхто не відгукнувся на нього.

«Дийдо» більш легко долало лінію оборони суперника. Матяш скинув під удар з 14 метрів Грицкевичу, Ваш перевів на кутовий.Трохи згодом вже Грицкевич асистував, Барта вистрілив з 15 метрів, але вище. Добряче приклався до м’яча Кохан, після підбору з кутового, з 15 метрів, голкіпер знову на висоті.

Підопічні Пінковського не могли зачепитися за м’яч на чужій половині поля, звідси і мізерні шанси на гол. Вже на останній хвилині Грицкевич подав у карну зону, де Пушкаш пробив головою, за гостей зіграла стійка.

Мінімальна перемога підопічних Гіді гарантує їм перше місце у своїй групі. «Вітязь» залишає вирішення питання з проходження у наступний раунд змагань на останній тур.  
 

Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ілля Вовчанський, Валерій Шкура
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Кінчеш, глядачів 100
 
ФК «Дийдо» Дідово – ФК «Вітязь» Концгазо 1:0

Голи: Грицкевич, 30.

Дийдо: Юрій Славік, Роланд Антал, Юрій Береш, Роланд Качов, Габор Кемень, Іван Ковач, Ференц Барта, Михайло Куцкір, Юрій Кохан, Роберт Давід, Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош, Адам Пушкаш, Володимир Лисаченко, Роберт Товт, Норберт Попович, Михайло Матяш.
Тренер – Іштван Гіді.

Вітязь: Юрій Цветков, Володимир Товт, Віталій Ганич, Віталій Рогач, Василь Бонтей, Мирослав Скрип, Олександр Ревта, Микола Славинський, Василь Коваль, Андріан Горняк, Павло Кривка.
Запасні: Андрій Ваш, Микола Федак, Едуард Готра, Віталій Пребуш, Павло Міндак, Сімеон Каганець.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Попередження: Береш, 4 – Рогач, 4, Скрип, 7, Товт, 25, Коваль, 44, Каганець, 47.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1384 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: