Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Громада Ужгорода відстоює стадіон "Автомобіліст" (ФОТО)
11:36
Громада Ужгорода відстоює стадіон "Автомобіліст" (ФОТО)
На стадіоні «Автомобіліст» відбувся збір не байдужих ужгородців, до спортивної інфраструктури свого рідного міста.

Так як і раніше анонсувалося, вчора на стадіоні «Автомобіліст» відбувся збір не байдужих ужгородців, до спортивної інфраструктури свого рідного міста.

Зібралось близько 100 чоловік!

Впершу чергу хочеться подякувати жителям вул.Володимирської та мікрорайону "Новий", які висловили свою чітку позицію, щодо збереження стадіону, і готові свою позицію відстоювати, до того часу, поки їх не почують і не припинять безлад з розграбуванням земель стадіону. Також окрему подяку слід висловити в.о міського голови Віктор Щадей, депутатам ужгородської міської рад Юрій Мандич, Ростислав Буланов, Василю Гомонаю, Богдану Андріїву, які, як справжні народні обранці відстоювали інтереси громади.

Звісно, важко оцінити величезний вклад ЗМІ у вирішення даної проблеми, дякую ТРК "Тиса", 21 канал, М-Студіо, а також всім інтернет та друкованим виданням, які висвітлюють дану проблему. Завдяки всім вам, не байдужим, можливо буде відновити даний стадіон, повернути йому минулу славу, або навіть зробити з нього спортивний комплекс. Цій справі з усіх боків загрожують багатоповерхівки , які ростуть наче гриби після дождя і потрохи крадучи по метру землі, плани про красень стадіон перетворюють в міф. Бізнесмени "любителі міста" без сумління совісті все це вдало втілюють в життя, завдячуючи нашим, "гуманним до грошей", судам.

До прикладу, п'ятиповерховий багатоквартирний "красень"! З'їв близько 2 метрів з північної сторони, саме з'їв, бо межа Автомобіліста на 1,5 метра знаходиться в квартирі. Інший "Дєятєть" заступив на 3 метри, обосновуючи це ніби тільки на період будівництва, але всі ми добре знаємо, що не має нічого такого постійного, як тимчасове!!! Завтра на 9.15 зустрічаємось в мерії! Далі буде…

ФОТОРЕПОРТАЖ з мітингу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 993 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: