Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ігор Вагін: "В останніх іграх з'явилась зіграність"
21:26
Ігор Вагін: "В останніх іграх з'явилась зіграність"
Основний півзахисник «Минаю», без якого наразі складно уявити гру команди, Ігор Вагін поспілкувався з клубною прес-службою.

Ігор Вагін: - Позаду вже 10 турів, чималий відрізок. Команда закріпилась на третій позиції. Як гадаєш, це прийнятний для клубу результат у дебютному сезоні чи можна замахнутись і на більше, наприклад боротьбу за чемпіонство?

- На мою думку 3 місце для команди - це не максимум, адже за потенціалом і за підбором гравців команда повинна боротись тільки за чемпіонство...Але оскільки команда нова і у вищій лізі ми граємо тільки перший рік, то на мою думку, завершення у трійці вважатиметься непоганим езультатом. Однак до кінця будемо боротися за чемпіонство! Все залежить тільки від нас.
 
- Залишилось 3 матчі до перерви. Що скажеш про суперників (Поляна, Середнє, Тячів)?

- Ці команди знаходяться в нижній частині чемпіонату, але, думаю, що ні з ким не буде легко, адже тепер всі команди вміють грати у футбол. Загалом весь чемпіонат став конкурентноспроможнішим, а тому і цікавішим. З поміж цих команд можу виокремити «Середнє», яке на домашній арені виступає дуже сильно.

- Яка атмосфера панує зараз в команді?

- У нашій команді завжди чудова і дружня атмосфера. Думаю, тому такий і результат - за рахунок колективу! Всі один за одного стоїмо. Знаємо, коли можна розслабитись, а коли серйозно готуватись до матчів, бо переслідуємо одну мету і йдемо до неї разом!

- Четвірка центральних півзахисників «Минаю» (Вагін, Мирончук, Микуляк, Гібалюк) у цьому сезоні забезпечили команді велику кількість перемог. Що скажеш про вашу взаємодію? За рахунок чого вдається контролювати хід гри у центрі поля?

- Не тільки наша четвірка забезпечила багато перемог, а насамперед вся команда. Ми тільки робили свою роботу. На мою думку взаємодіємо краще не тільки в центрі поля, але і з кожним партнером. В останніх іграх з'явилась зіграність, ми краще розумієм одне одного. Майже з пів-слова! За рахунок чого виходить контролювати хід гри? Все просто, виконуємо тренерську установку. Особисто мені легко грати з такими досвідченими гравцями, як у нас в центрі поля.

Прес-служба ФК Минай
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 914 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: