Головна » Усі публікації » на Закарпатті » III міжнародний турнір пам'яті Володимира Пінковського. Тріумф "Прем’єр-Ниви" з Вінниці (ФОТО)
20:48
III міжнародний турнір пам'яті Володимира Пінковського. Тріумф "Прем’єр-Ниви" з Вінниці (ФОТО)
Сьогодні, 18 червня, завершився третій міжнародний турнір пам'яті Володимира Пінковського

III міжнародний турнір пам'яті Володимира Пінковського. Тріумф
В останній день змагань відбулись півфінали у боротьбі за золото турніру та стикові матчі за підсумкові місця на турнірі. У обох півфіналах були зафіксовані мінімальні перемоги вінницької та львівської команд.
 
Вирішальні ігри за перше та третє місце проходили на центральному полі стадіону Авангард, на що юні футболісти з нетерпінням очікували. У грі за бронзу ужгородський СДЮСШОР впевнено переміг словацького суперника. Ще в першому таймі підопічні Василя Ороса провели три голи, а в другому ще збільшили відрив. Татран лише ближче до завершення поєдинку скоротив відставання двома голами, тож 4:2 і бронза в ужгородців.
 
У фінальній грі довгий час команди діяли обережно. Та в середині першого тайму Нива зуміла провести швидкі два голи. Карпатівці мали можливість відновити інтригу, коли арбітр призначив пенальті у ворота Вінниці та львів’яни не зуміли реалізувати одинадцятиметровий. У другому таймі Прем’єр-Нива забила і третій гол стараннями кращого бомбардира турніру Чухно, який вирізнявся габаритами серед своїх ровесників. Леви зуміли відповісти лише голом престижу.
 
По завершенні фіналу організатори змагань Олександр Роман, Василь Орос та Володимир Мухлинін розпочали церемонію нагородження. Всіх учасників привітали голова ФФЗ Іван Дуран та донька Володимира Івановича Пінковського - Марина Володимирівна.

Далі свої нагороди отримали кращі в окремих номінаціях:
 
Кращий воротар – Владислав Гавриленко («Прем’єр-Нива» Вінниця)
Кращий захисник – Даніель Хамельяр (1.FC «Tatran» Presov (SK))
Кращий півзахисник – Назарій Юрищинець (СДЮСШОР Ужгород)
Кращий нападник – Мирослав Небрат (ФК «Полтава»)
Кращий бомбардир – Валерій Чухно («Прем’єр-Нива» Вінниця)
Кращий гравець – Максим Шута («Карпати» Львів)
 
За цим слідувало вручення грамот, медалей та кубків призерам змагань.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1361 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Alexandr  
1
Доброго дня. Звертаюсь до організаторів турніру.
В нашій країні про рівень судівства багато говорять.
Такого жахливого як на цьому турнірі я особисто за останній період не зустрічав.
три моменти на які ви маєте звернути увагу:
- суддівство на таких турнірах мають проводити ФАХІВЦІ, які розуміються на таких поняттях футбольних як офсайд(в момент передачі м'яча гравець, якому призначається передача, перебуває на чужій половині поля й ближче до чужої лінії воріт, ніж хоча б один футболіст команди суперника). Тому коли гравець після пасу в зону вбігає за спину повільного захистника - це не офсайд. Це ж жахи, коли з 4 голів в одній грі зараховується лише один, або ж і не зараховується той важливий один гол.
і ще: порушення в штрафній площадці - це важливий епізод будь якого футбольного поєдинку: в трьох іграх гравці нашої команди відверто збивались в штрафній площадці, в одному з випадків нападник навіть зазнав травми після удару по ногах ззаду. Суддя цього вперто не помічав.
- суддя не має права НЕЦЕНЗУРНО ЛАЯТИСЬ!!!! це ж дитячий футбол. якщо комусь цікаво, то я наведу підбірку добірного лексикону
- і третє - дуже позитивне: сам по собі турнір дуже цікавий і корисний. Дуже сподобались команди участники. Атмосфера. В цьому плані все просто пречудово.
І взагалі, багато відвідуємо турнірів, розуміємо що часто судді підтримують домашні команди. Це нормально. Кропивницький, Дніпро, Одещина, Маріупіль - географія наших турнірів цього року вже немала. Дружнє спілкування з батьками команд суперників, гарна атмосфера в команді, дружні стосунки наших дітей з дітьми інших команд (як приклад підтримка того ж Кремня наших дітей в іграх і навпаки); дуже приємне враження від словацької команди. Приємні Закарпатські краєвиди - все це залишило прекрасні спогади. Підпортило - тільки деякі вищеприведені моменти.
Як би там не було - але запамятовується краще!

الاسم *:
Email *:
كود *: