Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Іллічівець" - "Говерла" - 0:1
14:26
"Іллічівець" - "Говерла" - 0:1
Обидві команди підходили до очного поєдинку на тлі програшів у Кубку України.

Обидві команди підходили до очного поєдинку на тлі програшів у Кубку України.

Маріупольці в середу поступилися донецькому «Шахтарю» (0:3), а команда В'ячеслава Грозного на домашній арені не зуміла здолати столичний «Арсенал», який п'ятьма днями раніше обіграли в Ужгороді в рамках чемпіонату.

Статистика теж була не на користь ужгородців. Маріупольці ніколи не втрачали очок і не пропускали голів у домашніх матчах проти закарпатців.

Вже на третій хвилині рахунок міг відкривати нападник Майкон, який головою замикав навіс злівого флангу, але голкіпер Олександр Надь без проблем вибив м'яч кулаком подалі від воріт. Активно використовуючи фланги, господарі робили ставку на простріли, після яких вразити ворота намагалися Олександр Мандзюк та Іван Ордець, але обом не вистачило точності. Запах гола вже витав у повітрі, і на 23-й хвилині на табло загорілася одиничка ... на користь гостей. Скажете, нелогічно? Вони просто вдало розігнали контратаку, в результаті якої Віталій Буяльський протягнув м'яч по лівому флангу і прострілив, а Кочіш оперативно зреагував на дальній штанзі, підставивши ногу. Зробивши справу, ужгородці знову закрилися на своїй половині, чим поставили суперника в незручне становище.

Після перерви мало що змінилося в плані тактики - господарі робили упор на атаку, а гості самовіддано відбивалися, збудувавши щільну оборону. На кінець години гри команди обмінялися гострими моментами. Спочатку з розвороту по воротах Надя пробив Майкон, а через хвилину Рустам Худжамов впорався з ударом впритул у виконанні Душана Савича, якому асистував Дам'єн Ле Таллек.

Трохи пізніше прямолінійна комбінація господарів могла увінчатися одним з найбільш розкішних голів першої третини чемпіонату. Олексій Полянський навісив у центр штрафного, де Мандзюк прийняв м'яч і пробив через себе - зависоко вийшло.

Завершальний відрізок матчу пройшов під акомпанемент атак маріупольців, які віддали всі сили аби зрівняти рахунок. Але всі їхні зусилля виявилися марними - ужгородці вперше у своїй історії набрали бали в Маріуполі.

Іллічівець - Говерла - 0:1

Гол: Кочіш, 24.

«Говерла»: Надь, Лазевскі, Єзерський, Лисицький, Люлька, Савич (Балафас, 73), Райчевіч, Кочіш (Данді, 83), Буяльський (Трухін, 87), Лисенко, Ле Таллек.

Попередження: Савич, 44. Окріашвілі, 64. Єзерський, 67. Райчевіч, 90 +3 (попередження).

Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 714 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: