Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Іллічівець" на виїзді справився з "Говерлою"
17:41
"Іллічівець" на виїзді справився з "Говерлою"
Футбол, показаний цими командами в першому таймі, не витримав би жодної критики.

Футбол, показаний цими командами в першому таймі, не витримав би жодної критики.

Були дальні удари, були з дистанцій поближче, були подачі з гри і зі стандартів, але практично жодної небезпеки не було. Останні хвилин 15 перед перервою, можливо, навіть когось біля телеекранів приспали монотонними атаками "Іллічівця", з яких маріупольцям нічого витиснути не вдалося.

Другий тайм за якістю був не набагато кращим, але декілька помилок стали гольовими. На 65-й хвилині Таргамадзе віддав пас на хід Чурку, який безперешкодно увійшов до штрафної зони і прострілив. Акакпо виставив ногу, але замість перехоплення у нього вийшов пас супернику, Андрій Тотовицький був безщадним - 0:1.

Відразу ж після гола Тотовицький сів на лаву запасних, а замість нього вийшов Мандзюк. На 68-й хвилині рахунок став - 2:0 - на користь гостей з Маріуполя. Чурко справа навісив з кутового, Надь допустив типову воротарську помилку на виході, не дістаючи до м'яча, а Ордець ударом головою переправив його у лівий кут воріт. На 77 -й хвилині потужно з лету з-за меж штрафного після обробки м'яча пробив Степанюк, але пострілу не вистачило трохи точності, щоб відквитати один м'яч.

Останні хвилини проходили під контролем "Іллічівця", але одну серйозну помилку його захисники допустили, і "Говерла" цим скористалася. Шарпар закинув м'яч до штрафної зони, там вільним залишився Трухін, бо оборона провалила спробу створити штучний офсайд. Той увійшов у карний майданчик і діагональним ударом увігнав м'яч у дальній кут - 1:2.

"Іллічівець" залишається на дев'ятому місці, до восьмого команді Миколи Павлова два очки, але "Зоря" ще свій матч проти "Карпат" в звітному турі не провела. "Говерла" - тринадцята.

«Говерла» - «Іллічівець» - 1:2

Голи: Трухін 90+3 - Тотовицький 65, Ордець 68;

"Говерла": Надь, Шарпар, Фещук (Степанюк 74), Шацьких, Хомін, Акакпо, Никулає (Трухін 60), Люлька, Буяльський, Балафас, Орош (Дандеа 85);

Запасні: Шевченко, Вечурко, Перейра, Арзе.

Тренер – Микола Павлов

"Іллічівець": Гальчук, Таргамадзе (Мішнев 87), Цюпа (Путівцев 90+2), Бутко, Ордець, Кулач, Іщенко, Гречишкин, Чурко, Тотовицький (Мандзюк 67), Довгий;

Запасні: Хоменко, Полянський, Шевчук, Яворський.

Тренер – Микола Павлов
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 689 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: