Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іноді "Сокіл" долітає й до середини "Боржави"
15:34
Іноді "Сокіл" долітає й до середини "Боржави"
Про один із найбільш конкурентних матчів суботнього ігрового дня дізнавайтесь далі.

Іноді
Після останніх невдач (особливо дошкульним було сенсаційне фіаско на берегах середньої річки Боржави від місцевого «Боржавського») гравці з Кінчеша прагнули будь-що реабілітуватись на очах у рідних фанів проти колективу з верхньої річки Боржава, з Довгого. Натомість довжанцям досить важко даються важкі переїзди на далекі відстані, після яких команда ніби втрачає домашнє магнітне поле, без якого не може здобути позитивного результату. Отже, в цьому поєдинку обом «футбольним оркестрам» було що доводити. Що з цього вийшло дізнавайтесь далі.
 
Перший тайм пройшов із перемінним успіхом. Першого удару в матчі уже на четвертій хвилині завдали «пернаті», та повз ціль. Наступний удар уже був влучним, коли партнери через хвилину середнім пасом вивели на удар метрів із дванадцяти Ніцкулича. Девід фактично «розстрілював» Фіцая, та Олександр трохи вийшов, скоротивши кут обстрілу, й відбив. Ще через три хвилини на подачу із правого флангу на протилежному краї штрафного майданчика, відгукнувся Рабел. Віктор пробивав низом у ближній кут. Фіцай у падінні зумів дістати.
 
Далі трохи перехопили ініціативу «річкові» й на 17-ій хвилині створили першу небезпеку. Боднар подав зі штрафного зправа і захисник «Сокола» зрізав м’яч у сторону вланих воріт. Господарям пощастило, що пролетіло в метрі від правої дев’ятки. Через три хвилини Роман пробив метрів із двадцяти низом у ближній лівий кут. Фанта відбив і завбрав до рук і потім господарі винесли. Ще через хвилину випад господарів, коли з передачі Ніцкулича пробивав Микульця, та повз ліву стійку в півметрі. Після наступної подачі з кутового Бодні кінчешці не змогли швидко винести й, як наслідок, Бурч виконав удар-простріл із правого краю штрафного майданчика на дальню стійку, та господарям досить значними зусиллями вдалося вибити. Та настирність «Боржави» була нагороджена, коли Бурч віддав поперечну передачу зліва направо на екс-гравця приборжавського «Будівельника» Крюкова й Вячеслав метрів із двадцяти семи влучив у дальню дев’ятку, забивши один із найкрасивіших голів туру – 0:1.
 
Трохи згодом Кардач зазнав ушкодження голови, а сама гра пішла на зустрічних курсах. Господарі частіше намагались за допомогою коротких передач довести м’яч до штрафного майданчика, однак бракувало точності або сили в завершальних ударах, а іноді поєднувалось і те й інше. Довжанці перейшли на довші паси, та кінчешці самовіддано блокували намагання команди «зелено-чорних». За дві хвилини до свистка на перерву спрацював стандарт із лівого флангу. Фаринич подав із кутового на дальню стійку, а Корпош метрів із п’яти, в дотик, вколотив мяч в ближній верхній кут – 1:1.
 
Початок другого тайму майже нічим не відрізнявся від кінця першого. На п’ятдесятій хвилині Ніцкулич опинився на завершенні атаки лівим флангом і цілив у ближній верхній кут, та м’яч полетів півметра вище. Довжанці відповіли результативною атакою зправа наліво. Симканич отримав м’яч метрах у сорока від воріт і розрізним пасом уліво віддав у район лінії штрафного майданчика на Батрина, а Михайло низом ювелірно переправив круглого під дальню ліву стійочку – 1:2.
 
Далі у кінчешців було кілька спроб прострілити або подати, однак довжанці досить вдало виносили м’ячі, не даючи супернику можливості обробляти їх штрафному майданчику. Фірка зняв Романа, який використав свій рот для невдоволення окремими рішеннями Митровського й отримав жовту, й замість Івана на поле вийшов гравець із символічним щодо цього епізоду прізвищем Рот. Як наслідок на 63-ій хвилині у гостей була ще одна можливіть забити, за наслідками досить небезпечної атаки по центру зі зміщенням управо з використанням коротких та середніх передач. Батрин вибіг на вільний прострір і партнери переадресували йому м’яч. Михайло пробив із прицілом у ближній правий кут, воротар парирував. На добиванні опинився Крюков, що намагався додати, та полетіло десь у півметрі повз праву стійку.
 
На 69-ій хвилині нова атака «Боржави» зліва направо. Цього разу Крюков асистував Симканичу й Василь метрів із вісімнадцяти влучив у правий кут. Фанта зумів парирувати в падінні. Через хвилину ще один простріл того ж таки Симканича з правого флангу. Воротар «Сокола» трохи вийшов на перехоплення й відбивав, та зрикошетило в сторону воріт і господарям пощастило що повз праву стійку.
 
І тут спрацювало правило про «Не забиваєш – виймаєш». Кінчешці виконали подачу з права на дальню стійку, де залишили без нагляду джокера «Сокола» Медвідя й той із метра легенько проштовхнув м’яч у сітку – 2:2. Утім цей гол не став випадковістю, бо хвилин за п’ять до цього господарі активізувались і перехопили ініціативу, а гості перейшли на контратаки. Через дев’ять хвилин мав шанс забити зблизька, десь метрів із десяти, й джокер «Боржави» Приходько. Петро хоча пробив несильно, та м’яч рикошетом від опонента летів у сторону воріт і господарям пощастило, бо полетіло повз стійку. Ще через чотири хвилини досить небезпечно пробивав Гапак, та все ж повз ліву стійку. Ще через хвильку двічі на ударній позиції опинявся Данкулинець, однак перший його постріл заблокували захисники, а другий відбив Фіцай.
 
Митровський дав переграти основний час майже на чотири хвилини, та вони нічим особливим не запамятались.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ростислав Молнар та Ілля Вовчанський
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
14 вересня, с. Кінчеш, стадіон «Авторинковий», ясно, + 16 градусів, 150 глядачів
 
«Сокіл» Кінчеш – «Боржава» Довге – 2:2 (1:1)
 
Голи: Корпош, 44, Медвідь, 74 – Крюков, 26, Михайло Батрин, 59.
 
«Сокіл»: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Якимець, Володимир Кардач (Роман Демян, 31), Ярослав Ільков (Едуард Медвідь, 66), Владислав Михайловський, Іван Корпош, Ярослав Фаринич, Віктор Рабел, Олександр Гапак, Девід Ніцкулич.
Запасні: Михайло Дранчак, Володимир Котович, Михайло Данкулинець, Вадим Бамбушкар, Віталій Бедьо.
тренери – Іван і Ярослав Криса та Михайло Марусич.
 
«Боржава»: Олександр Фіцай, Василь Боднар, Михайло Якуб, Іван Роман (Владислав Рот, 61), Іван Фулей (Роман Рошко, 90), Михайло Батрин, Іван Бурч, Василь Симканич, Валерій Бодня, Олександр Іванчо (Петро Приходько, 68), Вячеслав Крюков (Олександр Батрин, 90+2).
Запасні: Ярослав Батрин, Антал Карталій.
тренер – Василь Фірка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 609 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: