Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Інтер" перемагає і піднімається на першу сходинку (ФОТО)
22:54
"Інтер" перемагає і піднімається на першу сходинку (ФОТО)
У центральній грі Східної зони команда з Ганичів переграла лідера і змістила його з вершини таблиці.

Матч розпочався якнайкраще для господарів. На 4 хвилині Роман Каптола зі штрафного майстерно підкрутив м’яч на кут штрафного майданчика, де після серії ударів той влучив у руку. Арбітр без вагань показав на 11-метрову позначку. Ніхто навіть не апелював до арбітра, настільки все було очевидним. До м’яча підійшов Євген Левко, але Візичканець вгадав напрям удару і зумів відбити удар. Нереалізований пенальті негативно відобразився на грі команди.

У «Тернова» перед грою виникли кадрові проблеми. Через травми й виїзд за кордон команда втратила двох основних гравців нападу. І тут ще така невдача із незабитим пенальті. Уже на 6 хвилині Микола Фіцай наніс сильний удар із-за меж штрафної, Михайло Грабар зумів відбити, а захисники допомогли голкіперу і винесли м’яч подалі.

На 11 хвилині господарі втратили м’яч у центрі поля, послідував пас на вихід Близнюку, і Анатолій потужним ударом увігнав його під перекладину. На 15 хвилині ледь другий гол не влетів у сітку воріт «Тернова». Після важкої передачі Близнюк виграв верхову дуель, повернув м’яч у центр, а Руслан головою пробив по воротах. Грабар зумів зреагувати й перевести м’яч на кутовий.

Тільки на 20 хвилині господарі зуміли по-справжньому атакувати ворота Ганичів. Роман Маркуц із лівого флангу виконав штрафний, м’яч знайшов Блешанинця, який в один дотик переправив м’яч у ворота, але спортивне щастя було на боці «Інтера». Шкіряний снаряд у ворота не потрапив. На 23 хвилині непогано пробив Коптола, але знову трішки неточно.

На 29 хвилині гості забили другий гол. Знову втрата м’яча у центрі поля, пас на вихід Миколі Фіцаю, захисники не зуміли своєчасно перекрити підступи до своїх воріт, і гравець «Інтера», випереджаючи голкіпера, перекинув м’яч у ворота – 0:2.

На 33 хвилині ледь третій м’яч не влетів у ворота «Тернова». Неузгодженість воротаря і захисника дозволили Руслану вийти одному на порожні ворота, але гравець Ганичів примудрився не вцілити в площину воріт із 5 метрів. Тільки після другого голу команда господарів додала у швидкості й перехопила ініціативу.

На 34 хвилині господарі провели затяжну атаку, в штрафному майданчику гостей виникла «пожежа», але все ж захисники зуміли винести м’яч. Ще через хвилину після довгого пасу за спину захисників «Інтера» Блешанинець не зміг переправити м’яч у ворота гостей. Непоганий удар нанесли господарі на 39 хвилині, але знову повз ворота. На 44 хвилині «Терново» зуміло один м’яч відквитати. Роман Маркуц хорошим пасом вивів на ворота Блешанинця, перший удар у форварда не вийшов, а ось повторний привів до успіху. Після удару в дальній кут м’яч потрапив у стійку і зрикошетив у ворота.

Другий тайм «Терново» розпочало доволі потужно. Уже на 47 хвилині Блешанинець знайшов у штрафному майданчику Івана Леву, але гравець господарів із 6-7 метрів пробив вище воріт. Захопившись атаками, господарі оголили тили, що дало можливість гостям створювати гострі моменти. На 67, 69 хвилинах Близнюк, М.Фіцай, І.Фіцай мали хороші нагоди відзначитися, але підвела неточність гравців і хороша гра голкіпера господарів.

Не дивлячись на результат, «Терново» знову й знову йшло в атаку. На 90 хвилині і в доданий арбітром час Роман Коптола наважувався на удари з-за меж штрафного майданчика, але їм не вистачало точності. Поразка відкинула «Терново» на третю сходинку турнірної таблиці, а ось «Інтер» очолив претендентів у боротьбі за медалі чемпіонату.


Арбітри: Бобаль Ю., Шитєв К., Зан Є.
Делегат – Кочетов В.І.

с. Терново, сільський стадіон, 750 глядачів

ФК «Терново» – ФК «Інтер» (Ганичі) – 1:3

Голи: Блешанець, 44 –  Близнюк А., 11, Близнюк М., 29, Маркуц Р., 82 (автогол).

ФК «Терново»: Грабар М., Левко Є., Палінкаш В., Маркуц Р., Аліферов В., Кіра І., Маркуц М., Маркуц В., Лева І., Каптола Р., Блешнинець В.
Запасні: Лукач І., Варга Б., Габор І.
Тренер – Каптола І.

ФК «Інтер» (Ганичі): Візичканич О., Фіцай М., Попадинець В., Хмура Б., Близнюк А., Грежинець М., Фіцай І., Молодик І., Руснак І., Фіцай М., Магуна М.
Запасні: Рибалко П., Герич Р., Максимчук І.
Тренер – Фіцай М.

Попередження: Лева, 57, Варга, 70 - Фіцай М., 84, Руснак, 20.

На 4 хв. Євген Левко («Терново») не реалізував пенальті.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 993 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 микола  
0
Помилок куча:-) будьте уважнышы

الاسم *:
Email *:
كود *: