Головна » Усі публікації » на Закарпатті » “Інваспорт” – переможець футбольного турніру до Дня матері
23:12
“Інваспорт” – переможець футбольного турніру до Дня матері
9 травня на штучному майданчику стадіону “Автомобіліст” відбувся турнір з міні-футболу серед команд мікрорайонів міста Ужгород.

“Інваспорт” – переможець футбольного турніру до Дня матері
Цей турнір був присвячений Дню матері, який відзначатиметься 13 травня. Участь у турнірі взяло 10 команд, які були розділені на три підгрупи. До першої увійшли Юніор-Проспект-1, Інваспорт-1, Легіон та вул. Минайська. Другу склали Юніор-Проспект-2, Інваспорт-2, Фаворит-Рома. У третій змагалися Шахта, вул. Загорська та вул. Нахімова. Згідно регламенту команди грали за коловою системою кожний з кожним. До стадії півфіналу виходили переможці підгруп та краща друга команда. Слід відразу зазначити, що боротьба за чемпіонство та призові місця точилася до останнього туру.
 
В результаті напружених футбольних баталій до півфіналу потрапили Інваспорт-1, Фаворит-Рома, вул. Нахімова та краща з других команд Легіон. У першому півфінальному матчі Легіон досить впевнено переграв нахімовців з рахунком 4:1, здобувши путівку до фіналу. У другій півфінальній зустрічі точилася боротьба принципових суперників Інваспорт-1 і команди Фаворит-Рома. З рахунком 5:3 перемогу здобули інваспортівці, ставши другим фіналістом турніру.
 
Невдахи півфіналів у серії післяматчевих пенальті вирішували долю третього місця. І тут фортуна усміхнулась команді Фаворит-Рома, яка з рахунком 2:0 здолали нахімовців.
 
Фінал Легіон – Інваспорт-1 виявився на славу. Тут була справжня футбольна “заруба”. Рахунок карколомно змінювався на користь то однієї команди, то іншої. На останній хвилині легіонівці вигравали 3:2. Та все ж в команди Інваспорт-1 знайшовся футболіст, Михайло Полянський, який двома влучними ударами за 35 сек. вирішив долю матчу, а з нею і чемпіона. 4:3 на користь підопічних Андрія Чегіля.
 
Таким чином, команди розташувались згідно зайнятих місць у наступному порядку:
 
1. Інваспорт-1
2. Легіон
3. Фаворит-Рома
4. Вул. Нахімова
5. Шахта
6. Інваспорт-2
7. Загорська
8. Юніор-Проспект-1
9. Юніор-Проспект-2
10. Вул. Минайська
 
Оргкомітетом турніру були визначені кращі в номінаціях:
 
Воротар – Куртей Роман (Фаворит-Рома)
Гравець – Полянський Михайло (Інваспорт-1)
Бомбардир – Роман Петро (Легіон)
 
На церемонії нагородження усі призери та номінанти були нагороджені почесними кубками, дипломами, грамотами, медалями різного ґатунку та статуетками від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра).
 
Команда Інваспорт-1, яка стала переможцем турніру, виступала в складі: Балог Крістофер, Дерев’янко Ян, Басараб Іван, Райда Михайло, Зінич Юрій, Керечанин Михайло, Напуда Сергій, Полянський Михайло, тренер команди – Чегіль Андрій Андрійович.
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на  сторінці Фейсбук.
 

Фото Петра Миляна.
Фото Петра Миляна.
Фото Петра Миляна.
Фото Петра Миляна.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 621 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: