Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Іршавці та приборжавці сильнішого не виявили (ФОТО)
08:27
Іршавці та приборжавці сильнішого не виявили (ФОТО)
Про те, як «будівельникам» вдалось зупинити хвилю іршавських атак дізнавайтесь далі.

Іршавці та приборжавці сильнішого не виявили (ФОТО)
На цей півфінальний двобій кубка Іршавського району з футболу зібралось чимало фанів. Вочевидь, іршавські ультрас очікували хорошої результативності від своїх улюбленців, та сталось диво й голи десь загубились на шляху з Лози на «Авангард». Причин може бути кілька: недооцінка суперника цілком ймовірна, недостатня зіграність головних зірок основного складу з вкрапленнями із юнацької «Бужори», далеко не стовідсоткова, м’яко кажучи, реалізація нагод, можливо пов’язана з певним спадом у грі команди, який проявив перші ознаки ще в грі з рахівськими «Карпатами».
 
Зі старту й до завершення цього двобою присутні фани переконалися, що іршавцям важко долати добре вибудовану, високо ешелоновану оборону. Інакше як пояснити, що в першому таймі бужорці тримали лобду майже тотально, а небезпека при цьому поділилась майже порівну біля обох воріт? Уперше господарям вдалось продертись на 13-й хвилині, по центру зі зміщенням трохи вправо. Бобик коротко віддав уперед на хід Марковцію, а Даниіл метрів із десяти пробив поруч із правою стійкою, на щастя для воротаря, якому було важко дістатись до цього м’яча.
 
Опоненти огризнулися хвилин через десять аналогічним наступом по центру з тією лише різницею, що опорники місцевих не дозволили дійти до карної зони. Та це не збентежило вишколеного в обласних боях, за минулорічну «Боржаву» з Довгого, Бурча. Іван пробив метрів із двадцяти поруч із лівим верхнім кутом воріт. Ще через тринадцять хвилин на простріл із лівого флангу Олександра Михайлеця на дальньому правому куті штрафного майданчика відгукнувся Бобир. Роман пробивав із прицілом у ближній кут, та його постріл відчайдушно заблокували суперники.
 
На 43-й хвилині після прострілу з правого флангу від Бобика відбулось кілька спроб пробити. Приборжавці змогли їх локалізувати й винести, та недалеко й Василь Кормош другим темпом пробив із ходу метрів із двадцяти двох над правою девяткою.
 
Через дві хвилини Мирослав Мудра, на завершенні наступу по центру, прицільно пробивав метрів із шістнадцяти, та його постріл заблокували й м’яч рикошетом відлетів управо на Бобика. Назар додавав метрів із вісімнадцяти, та спроямував поруч із ближньою стійкою, зберігши на табло сухі цифри.
 
Початок другого тайму був відносно найкращим відрізком «Бужори» в цьому поєдинку, та це зовсім не стосується реалізації моментів, над якою варто попрацювати перед матчем відповіддю. На 49-й хвилині найкраща нагода забити була в Мудри, який опинився на майже вбивчій ударній позиції метрів із десяти й потужно пробив у дальній правий кут, та правий захисник Василь Глебена вчасно змістився в центр карної зони й самовіддано кинувся під м’яч і той рикошетом від його ноги полетів трохи вище поперечини, нога щастя для Михайла Ісака, який не міг зреагувати. Через три хвилини Бобик пробив на техніку метрів із двадцяти п’яти й влучав під поперечину. Та Ісак, який колись як і Назар пройшов школу юної «Бужори», зреагував.
 
На 59-й хвилині Кохан завершив атаку по центру зі зміщенням вліво точним ударом у ближній кут. Воротар «Будівельника» у падінні зумів зреагувати. Через шість хвилин Олександр Головко заробив право на штрафний, на завершенні наступу лівим флангом, а Глебена зі штрафного влучно пробив. Сухан зреагував на цей постріл. Через дві хвилини Ісак парирував влучний удар від Березная в ближній правий кут. Ще через дві хвилини Бурч заробив право на штрафний удар із дуже хорошої позиції – метрів із вісімнадцяти по центру. Бобир обвідним ударом намагався влучити в лівий верхній кут, та м’яч оминув ворота лівіше цілі.
 
Чим ближче було до фінального свистка, тим менше гостроти відбувалось біля воріт. Та все ж колективи, ніби натякаючи про те, що на стадіоні села Приборжавське за тиждень буде гаряче, обмінялись атакувальними випадами на 89-й та першій доданій арбітром хвилинах. Спочатку на якісний навіс Володимира Завадки з кутового з лівого флангу в центрі карної зони відгукнувся Іван Довгінко й пробив головою над поперечиною. У другому епізоді Михайлець скористався коротким пасом від партнера, на завершенні атаки лівим флангом, і метрів із десяти влучив у ближній кут. Сухан зреагував на постріл Олександра й зберіг для «Бужори» надію на гол уже за тиждень на чужій арені в Приброржавському.
 
Там, де вапно знаходить довгоочікувану тару, «Будівельник» безумовно матиме фору у вигляді домашнього газону та своїх уболівальників, примножених довжанськими ультрас. А от іршавці отримають уже на виїзді ще одну нагоду розшифрувати рецепт захисного цементу від приборжавських майстрів, бо в іншому випадку захисту почесного титулу діючого володаря кубка може й не відбутися. А це може дати певні репутаційні втрати для цього клубу з багатими футбольними традиціями.

 
Арбітр – Іван Біров.
Асистенти – Віктор Савко та Василь Ливдар.

30 липня, м. Іршава, стадіон «Авангард», ясно та спекотно, 350 глядачів
 
«Бужора» Іршава – «Будівельник» Приборжавське – 0:0
 
«Бужора»: Василь Сухан, Едуард Шкіря, Дмитро Чубірка, Іван Кинів, Михайло Бізіля, Назарій Бобик, Даниїл Марковцій (Іван Довгінко, 63), Іван Костак, Василь Кормош, Станіслав Кохан, Мирослав Мудра.
Запасні: Василь Березнай, Михайло Кормош, Василь Кинів, Петро Кляп, Василь Галас, Володимир Завадка.
Тренер – Михайло Рацин.
Президент клубу — Василь Лазорик.
 
«Будівельник»: Михайло Ісак, Тарас Полончак, Василь Глебена, Дмитро Головко, Василь Гринюк, Іван Бурч, Вячеслав Крюков, Іван Шпак (Михайло Ісак, 26), Олександр Головко (Ігор Біклян, 76), Роман Бобир, Олександр Михайлець.
Запасні: Михайло Петровці, Віталій Ісак.
Тренер – Вячеслав Крюков.
Президент клубу — Андрій Ісак.
Євген СВИЩО
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 920 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: