Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Іштван Шандор відзначив 70-ліття "грою ветеранів"
10:51
Іштван Шандор відзначив 70-ліття "грою ветеранів"
31 серпня іменитий український футболіст і тренер Іштван Шандор відзначив власне 70-ліття.

31 серпня іменитий український футболіст і тренер Іштван Шандор відзначив власне 70-ліття.

На стадіоні села Чепа, що на Виноградівщині, у складі команди рідного села він зіграв проти збірної ветеранів Виноградівського району.

Разом із батьком виступали також його два сини — Іштван та Дюрі, які представляють угорські вищолігові клуби «Ніредьгаза» та «Відеотон». Із такими майстрами-легіонерами чепські футболісти без проблем розібралися з виноградівською збірною. Утім, не результат матчу, а вшанування знаменитого земляка було змістом цього футбольного свята на сільському стадіоні.

Вшанування Іштвана Шандора в його рідному селі організували його друзі разом із футбольною федерацією та ветеранами футболу Виноградівщини.

— Я безмежно радий, що маю змогу зустріти ювілей з друзями на полі, де починав свій спортивний шлях і де знаю кожну травинку. Доля повела мене далеко від дому, та моє серце завжди з Чепою,- розчулений теплою зустріччю, перед початком матчу говорив до своїх односельців Іштван Шандор. — І якщо мені випаде зустрічати й 80-і роковини, то я хоч рачки, але знову вийду на це поле.

Нагадаємо, Іштван Шандор як футболіст є дворазовим чемпіоном України, майстром спорту СРСР. З кінця 70-х років упродовж двох десятиліть тренував такі команди як «Говерла», Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Буковина» (Чернівці), «Закарпаття», а також «Зірка» ( Кіровоград). Нині працює у тренерському штабі угорської «Ніредьгази».





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1034 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: