Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ісландська перемога таврійців (ФОТО)
21:14
Ісландська перемога таврійців (ФОТО)
Минайці за 120 хвилин не змогли взламати оборону запорізької команди.

Ісландська перемога таврійців (ФОТО)
Перед початком матчу гравці Минаю вийшли на поле з баннером у підтримку українським політв’язням Сенцову та Карпюку. Глядачі такий жест зустріли оваціями.

Наставник Минаю прогалину в атаці вирішив залатати Шпаком. Також з перших хвилин місце у воротах зайняв Сидоренко. У роздольців склад був досить віковий, проте саме їхній досвід зіграв чи не вирішальну роль у цьому матчі.
 
На початку мату гравці не форсували події створюючи вкрай рідко поодинокі загострення. На 3-ій хвилині Микуляк завдав удару з 22 метрів, Жук легко забирає. У відповідб Акопян робить гострий простріл зліва, кіпер господарів перериває передачу.
 
На 8-ій хвилині Микуляк робить закид у штрафну, де Кополовець перший на м’ячі і третім дотиком пробиває з 10 метрів, воротар демонструє неймовірну реакцію відбиваючи м’яч ногою. Майже ідентичний момент на 13-ій хвилині виникає вже біля воріт біло-голубих. Акопян знову прострілює з лівого краю, а Каськов у падінні з 12 метрів пробиває, але поруч зі стійкою.
 
На 15-ій хвилині швидка триходівка на лівому фланзі за участю Вагіна, Пиняшка і Смокоровського закінчилась виходом останнього до воріт, але Роберт відпустив задалеко м’яч і втратив можливість пробити. З часом Таврія все більше стала відходити назад до своїх воріт, звісно через тиск суперника. Микуляк пробивав з 23 метрів, але біля стійки. Шпак віддає на Кополовця у штрафну, де Михайло пробиває з-під захисника у ближній кут, Жук знову на висоті і відбиває на кутовий.
 
Друга половина зустрічі пройшла за ще більшого домінування господарів. На 47-ій хвилині Пиняшко асистує Шпаку та удар у Олексія з 13 метрів пішов значно вище воріт. На 53-ій хвилині Акопян протягнув м’яч до чужої штрафної, зіграв у стінку з Каськовим і пробив з 10 метрів, воротар відбив цей постріл, а далі захисники винесли. Через дві хвилини Кополовець здійснив високу подачу зліва, м’яч залетів за комір воротарю і влучив у поперечку. Далі Микуляк навісив зі штрафного, Образцов опинився без опіки по центру штрафної, але пробив головою у руки голкіперу.
 
На 77-ій хвилині Пиняшко подав справа на інший край штрафної, звідки з гострого кута пробив Микуляк, перший удар відбив Жук, а добивання пішло над воротами. За декілька хвилин ще один постріл капітана минайців потрапляє у руку захиснику та арбітр не наважується ставити пенальті.
 
Наступні хвилини проходили лише на половині поля гостей, які закрилися біля своєї штрафної і відбивались зі всіх сил. Благо в захисті були присутні гренадери, які нейтралізували всі подачі і стандарти.
 
На початку третього тайму Корнутяк пробив з 21 метру, воротар впіймав. Тривалі кружляння минайців навколо володінь Жука ні до чого не призводили. На 107-ій хвилині Кополовець зіграв у стінку з Шпаком і пробив з 20 метрів, воротар на місці. Далі Вагін вистрілив з 24 метрів, знову Жук ловить. За дві хвилини до завершення четвертого тайму Таврії вдалась контратака – Жигалов віддав на Сілюка, який вийшов практично сам на сам, але Сидоренко відбив удар під перекладину.
 
Футболістів очікувала одинадцятиметрова лотерея: перший удар Корешкова Сидоренко відбив, Образцов свою спробу реалізував 1:0, Сілюк був точним – 1:1, Допілка також забиває – 2:1, Хомутов зрівнює – 2:2, удар Вагіна відбиває Жук, Невмивака вже виводить свою команду вперед – 2:3, Шпак б’є точно у праву дев’ятку – 3:3, удар Семененка Сидоренко майже відбив – 3:4, а вирішальний пенальті від Кополовця прийшовся у поперечку.
 
Таврія-СКІФ вистраждала таку бажану перемогу, відоборонявшись всі 120 хвилин. Минай ж навпаки, провівши всю гру в атаці так і не зміг пробити Жука.
 
 
Арбітр – Андрій Холявко (Львів)
Асистенти – Олег Притула, Олександра Вдовіна (Львів)
4-й арбітр – Назар Дьордь (Ужгород)
Спостерігач арбітражу - Борис Трач (Тернопіль)
 
с. Минай, стадіон «Минай-арена», глядачів 800
 
ФК «Минай» - ФК «Таврія-СКІФ» Роздол 0:0 (по пен. 3:4)
 
Минай: Владислав Сидоренко, Василь Беца, Владислав Образцов, Олег Допілка, Роберт Смокровський (Стефан Федак, 106), Володимир Корнутяк, Ігор Вагін, Владислав Микуляк (Едуард Дзьоба, 88), Василь Пиняшко, Михайло Кополовець, Олексій Шпак.
Запасні: Дмитро Бабенко, Максим Минайленко, Микола Ількович, Іван Капустей.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Таврія: Володимир Жук, Олександр Бриль (Кирил Корешков, 104), Ігор Порубльов, Дмитро Невмивака, Євген Пісоцький, Євген Соколов (Роман Ленський, 82), Сергій Хомутов, Максим Кривий, Давид Акопян (Артем Семененко, 107), Артем Чернявський (Вадим Кравченко, 74 (Сергій Сілюк, 97)), Артур Каськов (Сергій Жигалов, 94).
Запасні: Артем Ушаков.
Тренер – Максим Скороход.
 
Попередження: Кривий.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 905 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 мікітос  
0
Міша то понтовий клоун і все, мало засвітився в Карпатах, но зато гонора якби мінімум в фіналі Ліги Європи грав. Казкарь, спокійно сож в Нашу Файту, а футбол най молоді грають, гтлрлні до гри, а не грошей

4 Uforeal  
0
З Поповичем все понятно, як завжди...
а Сидоренко наш великий умніца. Відстояв круто! і четвертий пеналь би взяв - не вистачило трохи досвіду. класний він воротнік!!!
а Кополовцю уже і дві церкви не поможуть. дісной , як сдюшоровець бив((((( чому не бив Пиняшко? малий Федак??? Міша мав би підходити до болільників і вибачатися а не тікати швидше всіх
Сидор - красавчик. і рижий!

3 Петрович  
0
Та шо там шкода? Шкода Минай, як команду, а Кополовець скотився до рівня гравця чемпіонату області і то не дивно, з таким досвідом мав розводити воротніка як на тернуванні, а не гатити, з дуру, як випускник СДЮШОР з квадратними очима! Команда Таврія Скіф тоже досвідчена, приїхали за тисячу кілометрів, зіграла від оборони, плюс доля везіння і маємо те шо маємо! Так Сидоренко молодець, а Попович по ходу в свому репертуарі:)

2 Віола  
0
Замість Поповича Влад Сидоренко заграв прекрасно... Кополовця шкода... Як шкода і "Минай", бо не пройщли слабшу від них команду

1 мікітос  
0
Шкода Минай, майже Кополовцю треба в Церкву сходити:)
А чому не грав воротнік Попович? Майже продовжує святкувати перемогу в кубку, він кажуть давео з режимом не дружить...

الاسم *:
Email *:
كود *: