Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Історія Суперкубків Берегівського району
16:39
Історія Суперкубків Берегівського району
В неділю 12 –го листопада, на берегівському стадіоні «Дружба», пройде матч за Суперкубок Берегівського району сезону 2017 року.

Історія Суперкубків Берегівського району
В неділю 12 –го листопада, на берегівському стадіоні «Дружба», пройде матч за Суперкубок Берегівського району сезону 2017 року, в якому зустрінуться чемпіон Берегівського району ФК «Зірка» Берегово та володар Кубка району ФК «Талісман» Великі Береги. То ж до уваги вболівальників пропонується матеріал про історію протистоянь Суперкубків Берегівського району попередніх років.
 
Ідея проведення Суперкубка виникла зимою 2011 року. На виконкомі була внесена пропозиція, щорічно напередодні регулярного чемпіонату проводити матч за Суперкубок району, який повинен розігруватися між чемпіоном та володарем Кубка району попереднього сезону. Весною цього року, після того як гра за суперкубок району не відбулася, прийнято рішення проводити гру за Суперкубок району, по завершенню чемпіонату.
 
2011 рік
Стадіон с. Дийда
ФК «Зірка» Берегово - ФК «Фенікс» Бадалово 0:2
 
Так як в 2010 році чемпіоном був ФК «Зірка» Берегово, а володарем Кубка ФК «Фенікс» Бадалово то перший трофей розігрували саме ці команди. Гра яка зібрала велику кількість вболівальників проходила на стадіоні села Дийда на той час між кращими командами Берегівського району. В протистоянні тренерів Івана Фізера та Імре Салаї успіх був на боці останнього.
 
2012 рік
Стадіон Дьордя Борно с. Яноші
ФК «Фенікс» Бадалово - ФК «Дийда» 1:2
 
У 2012 році матч за Суперкубок проходив на стадіоні Дьордя Борно села Яноші, між чемпіоном та володарем Кубка району 2011 року ФК «Фенікс» Бадалово та фіналістом Кубка району ФК «Дийдо. Напередодні гри фахівці пророчили легку перемогу бадалівцям. Так як в попередньому сезоні футболісти «Фенікса» тріумфували у всіх змаганнях району. А ФК «Дийдо» задовільнився бронзовими медалями чемпіонату . Бадалівці перші відкрили рахунок, але підопічні Анатолія Ромодана та Чобо Кеменя змогли наприкінці гри забивши два гола. перемогти.

2013 рік
Стадіон с. Дийда
ФК «В. Бийгань» - ФК «Фенікс» Бадалово 3:2
 
В 2013 році матч за Суперкубок проводився на стадіоні села «Дийда». Зустрічались, непримиримі суперники попереднього сезону, новоспечений чемпіон району ФК «В. Бийгань» та володар Кубка району «Фенікс» з Бадалово. В попередньому сезоні ці колективи завершували чемпіонат, де в останньому турі, набравши однакову кількість очок, в очній зустрічі розігрували чемпіонське звання. Та гра зібрала близько трьох тисяч глядачів. Перемогли підопічні Шандора Гоздога та Тараса Вайданича і вперше стали чемпіонами району. В матчі на Суперкубок по ходу гри великобийганці вели в рахунку 3:0. Але в другій половині гри бадалівці зуміли скоротити рахунок забивши два голи. Для перемоги цього не вистачило. І команда Великої Бийгані вперше тріумфувала в Суперкубку.
 
2014 рік
Стадіон «Дружба» Берегово
ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «В. Бийгань» 4:0
 
Через рік, в сезоні 2014 року, учасники матчу не змінилися. Знову протистояння Бадалово – Велика Бийгань, але вже в ролі чемпіона ФК «Фенікс» Бадалово . в ролі володаря Кубка ФК «В. Бийгань» Гра проходила на стадіоні «Дружба» в Берегові. Перемогу святкували Юрія Кноблоха та Томаша Снопчака розгромивши суперника.

2015 рік
Стадіон с. Гать
ФК «Артос» Гать – ФК «Фенікс» Бадалово 1:2
 
Цього року, Суперкубок відбувся в селі Гать. В цьому матчі зустрічались знову володар Кубка сезону 2014 року ФК «Фенікс» Бадалово та чемпіон району ФК «Артос» Гать. Тиждень до того, на стадіоні в Бадалові ці команди зіграли фінал Зимового Кубка де підопічні Іштвана Локіти та Бейло Гея з «Артоса» перемогли 2:1. Але бадалівці підійшли до матчу Суперкубка більш зібраними і організованими. В результаті підопічні Юрія Кноблоха та Томаша Снопчака втретє стали володарями Суперкубка району.
 
2016 рік
Стадіон Дьордя Борно с. Яноші
ФК «Фенікс» Бадалово – ФК «Артос» Гать 1:0
 
Нарешті «Артос» з Гаті отримав перемогу в Суперкубку района. Єдиний гол в зустрічі провів Ласло Пал. «Артос» вперше в історії отримав почесний трофей. ФК «Фенікс» Бадалово після довгих років вдалого виступу в районних змаганнях, провів останню гру. Після завершення гри і до сьогоднішнього дня,«Фенікс» не зіграв жодної офіційної гри.
 
2017 рік (весна)
Стадіон «Дружба « м. Берегово
ФК «Зірка» Берегово – ФК «Артос» Гать – технічна перемога ФК «Зірка»
 
9 – го травня, після кількох переносів, гра повинна була пройти на берегівському стадіоні «Дружба». Але, на жаль, вперше в історії гра не відбулася. ФК «Артос» Гать на гру не зявився. Не погоджуючись з рішенням виконкому БРФФ про місце і дату проведення, керівництво ФК «Артос» Гать прийняло рішення не виставити команду на гру.
 
2017 рік (осінь)
Стадіон «Дружба» м. Берегово
ФК «Зірка» Берегово – ФК «Талісман» Великі Береги ?:?
 
Після того, як весною гра за Суперкубок району не відбулася, виконком районної федерації футболу прийняв рішення перенести проведення гри на Суперкубок відразу по завершенню чемпіонату. Цьогорічними учасниками гри будуть чемпіони району ФК «Зірка» Берегово та переможець Кубка району ФК «Талісман» Великі Береги. Цього року, ці колективи розіграли між собою фінал Зимового Кубка, в якому мінімальну перемогу святкували футболісти з Берегова. В чемпіонату дві гри цих колективів завершився більш ніж переконливими перемогами «Зірки». Як буде зараз покаже гра.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: