Головна » Усі публікації » на Закарпатті » IV Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-9). Фінали (ФОТО)
15:44
IV Міжнародний турнір "Дитячі мрії" (U-9). Фінали (ФОТО)
19 листопада, у спорткомплексах "ZINADINE" та "Юність" відбулись фінальні ігри міжнародного турніру «Дитячі мрії».

IV Міжнародний турнір В останній день змагань, 19 листопада, пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась за підсумкове місце на турнірі. 

Найцікавіші поєдинки проходили у залах спорткомплексу "Юність", де відбувались півфінали. У першому півфіналі визнаний фаворит турніру "Покрова" у видовищному поєдинку здолала "Форвард" Луцьк 5:2. В іншому півфіналі господарі турніру зустрічались з "Рось" Біла Церква. Саме підопічні Андрія Ізая вийшли вперед, але трохи згодом гості зрівняли рахунок. Оснонвий час так і закінчився 1:1, а в серії післяматчевих пенальті ужгородці вели в рахунку, однак програли 1:2.

У грі за сьоме місце у київському дербі сильнішим був "Атлет", який перемін "Динамік" 2:1. У боротьбі за п'яте місце "Галичина" Львів та "Зірка" Київ зіграли 1:1, а в серії пенальті львів'яни були точнішими 2:0.

У поєдинку за бронзу "Зінедін" переміг луцький "Форвард" 3:1. У фіналі "Покрова" помітно переважала білоцерківців, але забила лише один гол і заслужено перемогла на IV міжнародному турнірі "Дитячі мрії" серед гравців 2009 року народження.

Після закінчення ігрової частини змагань, організатори Олександр Роман, Василь Орос, Володимир Мухлинін разом з відомим закарпатським дитячим тренером Олександром Філіпом розпочали нагородження призерів та кращих грваців в окремих номінаціях. Кращим воротарем став Тимур Немченко ("Зміна" Київ), кращий захисник – Матвій Ярема ("Зінедін" Ужгород), кращий півзахисник – Матвій Сморгунов ("Рось" Біла Церква), кращий нападник – Устим Пітула ("Покрова" Львів), кращий бомбардир – Євген Шумчук ("Форвард" Луцьк), кращий гравець – Євген Бокало ("Покрова" Львів). 

Юні луцькі футболісти отримали грамоти за четверте місце. Ужгородському "Зінедіну" вручили бронзові нагороди і кубок. "Рось" з Білої Церкви отримала срібні нагороди турніру і кубок. Цьогорічний чемпіон міжнародного турніру з міні-футболу «Дитяча Мрія» "Покрова" Львів з рук Олександра Філіпа отримали кубок, золоті медалі та грамоти.

Варто відмітити всю організаційну роботу, яка була зроблена з підготовки та проведення змагань Василем Оросом та Володимиром Мухлиніним. Головними партнерами турніру є інтернет-магазин TeamWear.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Підсумкове розташування:

1. «Покрова» Львів
2. «Рось» Біла Церква
3. «Zinedine» Ужгород
4. «Форвард» Луцьк
5. «Галичина» Львів
6. «Зірка» Київ
7. «Атлет» Київ
8. «Динамік» Київ
9. СДЮСШОР Ужгород
10. «Дунай» Ізмаїл
11. «Зміна» Київ
12. MFK «Zemplin» Mikhalovce (Sk)
13. «Форвард-2» Луцьк
14. «Celta» Brasov (Ro)
15. «Сузір’я 2010» Свалява
16. «Фаворит» Великий Березний
17. СДЮСШОР 4 Львів
18. 1.FC «Tatran» Presov (Sk)
19. «Zinedine-2» Ужгород
20. «Галичина-2» Львів
21. «Динамік-2» Київ
22. СДЮСШОР 4 -2 Львів
23. «Синай» Мукачево
24. ДЮСШ 26 Київ
25. «Олімп» Ужгород
26. ФК «Сільце»
27. «Zinedine 2010» Ужгород
28. «Оболонь» Київ
29. ФК «Сихів»
30. СДЮСШОР-2 Ужгород
31. «Сузір’я» Свалява
32. «Динамік-3» Київ

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1387 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: