Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати четвертого дня (ФОТО)
08:42
IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати четвертого дня (ФОТО)
Пропонуємо Вашій увазі результати матчів четвертого дня на турнірі на честь Андрія Гаваші.

IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати четвертого дня (ФОТО)

U-15

Група А

ФК «Спартакус» (Угорщина) – ФК «Бранденбург» (Німеччина) – 0
:4

Номінальні гості мали цілковиту перевагу в матчі. І якщо в першому таймі її вдалося втілити в один гол, то в другому – ще тричі. Переконливий виграш бранденбургців, який зберігає команді шанси на перше місце в групі.

СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ-15 Київ – 1:0

Обидві команди, будучи аутсайдерами, налаштувалися зіграти як слід. Так і сталося. І все ж краще діяли господарі. Вони більше контролювали ситуацію, а в епізоді на 65 хв. після чудового прострілу Максима Ролі Іван Бабич забив гол і приніс вікторію СДЮСШОРівцям.

Становище команд після 4 туру: ФК «Бранденбург» (Німеччина) – 10 очок (4 гри), ФК «Динамо» (Київ) – 7 очок (3 гри), ФК «Спартакус» (Угорщина) і СДЮСШОР Ужгород – 3 (3), ДЮСШ-15 Київ – 0 (3).


Група В

ОК ім. І. Піддубного (Київ) – ФК «Львів» (Львів) – 1:2


Команди виграли по тайму, але після перерви львів’янам удалося більше забити, тому вони й перемогли. Дещо краще діяли саме галичани. І якщо в першій частині матчу в них нічого не виходило, то після перепочинку протягом п’яти хвилин удалося двічі тріумфувати (Назар Бурячук, 23 – Олег Коваль, 63; Максим Мудрий, 68). Вольовий виграш львів’ян.

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Чіксереда» (Румунія) – 3:2

Господарі добре зіграли в першому таймі. Як наслідок, забили два м’ячі. Однак після перерви дещо збавили оберти, чим і скористався суперник. Румунам удалося відновити рівновагу. І все ж за нічиєї 2:2 «Мункач» реалізував пенальті й вирвав перемогу.

ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Карпати» (Львів) – 1:0

Незважаючи на мінімальну перемогу, донеччани створили чимало моментів і могли виграти з куди більшим рахунком. У підсумку все вирішив гол Владислава Погорєлова на 19 хв. Отож матч лідерів приніс радість донбасівцям

Становище команд після 4 туру: ФК «Шахтар» (Донецьк) – 12 очок (4 гри), ФК «Карпати» (Львів) – 9 (4), ФК «Львів» і ОК ім. І. Піддубного (Київ) – по 6 (4), ФК «Мункач» (Мукачево) – 3 (4), ФК «Чіксереда» (Румунія) – 0 (4).

Отже, групи вже мають одноосібних лідерів, а в останньому турі завтра остаточно довідаємося, хто які посяде місця. Найімовірніше, що в окремих випадках доведеться брати до уваги й додаткові показники.



U-17

Група А

ДЮСШ-15 Київ – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 2:4


Бригада арбітрів із Німеччини обслуговувала результативну зустріч. Угорці на цьому турнірі демонструють непогану гру й зуміли здолати столичних футболістів.

СДЮСШОР Ужгород – ФК «Львів» (Львів) – 0:3 (ФОТО)

В ужгородців і цього разу не склалося. Вони поступилися вдома одному з лідерів, який, зрештою, став одноосібним. Більше того, завдяки особистій перемозі в матчі з гірниками львів’яни стали першим фіналістом. Практично остання гра для них значення не матиме.

Турнірне становище: ФК «Львів» – 9 очок (3 гри), ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – 6 (3), «Спартакус» (Угорщина) – 6 (4), ДЮСШ-15 Київ – 3 (3), СДЮСШОР U-17 Ужгород – 0 (3).


Група В

СДЮСШОР U-16 Ужгород – ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 0:6


Закарпатці, виступаючи в двох міжнародних турнірах поспіль, схоже перенаситилися футболом. Плюс вийшли без чотирьох травмованих гравців «основи». Старші ж столичні суперники спуску не дали. А ще забивати «пішло» і в першому, і в другому таймах. Отож коледж святкував розгромну перемогу (Владислав Осадчий, 16; Михайло Мангер, 18; Павло Івановський, 26; Богдан Лихогод, 38; Максим Ольховиков, 48; Іван Михайленко, 60).

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Cкала» (Моршин) – 3:1

Футболісти з міста над Латорицею продемонстрували доволі «забивний» футбол. Ігор Тихненко в першому таймі та Ростислав Рубіш і Михайло Добош у другому забезпечили своїй команді результативну перемогу (суперник спромігся тільки на гол престижу). Ця вікторія в разі виграшного результату в останньому турі в гірників навіть виведе мукачівців до фіналу. Якщо ж вони поступляться та у своєму матчі три очки візьмуть ужгородці, то саме останні стануть другими в групі. Адже основним додатковим фактором визначення кращої команди в разі однакової кількості очок буде особиста зустріч.

Турнірне становище команд: ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – 9 очок (3 гри), ФК «Мункач» (Мукачево) – 6 (3), ФК «Cкала» (Моршин) – 3 (3), СДЮСШОР U-16 Ужгород – по 3 (2), ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 3 (4).

Отже, суперником львів’ян у фіналі будуть або донеччани, або мукачівці. Щодо претендентів на 3 місце, то ситуація заплутаніша. Усе вирішить саме останній тур.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: