Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати другого дня (ФОТО)
20:32
IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати другого дня (ФОТО)
Пропонуємо Вашій увазі результати матчів другого дня на турнірі на честь Андрія Гаваші.

IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати другого дня (ФОТО)

U-15

Група А

СДЮСШОР Ужгород – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 0:1


Матч відбувався за рівної гри, у якій переважала в’язка боротьба, що позначалося на кількості створених моментів. І все ж у другому таймі угорці відкрили рахунок. Господарі кинулися вперед, аби врятувати матч. Однак із напівголевих епізодів максимуму взяти не вдалося. До того ж далися взнаки проблеми зі складом, зокрема нестача хорошого нападника. У підсумку угорці зуміли зберегти переможний для себе рахунок.

ФК «Бранденбург» (Німеччина) – ФК «Динамо» (Київ) – 1:1

Судячи і з результату, і з продемонстрованої гри, зустрічалися рівні між собою команди та фаворити групи. На початку першого тайму краще діяли динамівці. Саме вони першими відкрили рахунок. Постарався Назар Волошин (15 хв.). Пізніше німці додали, а кияни, провівши заміни, дещо змінили почерк гри. А врятували матч брандербургці на 67 хв., коли отримали право на пенальті. Максиміліан Тесиге був точним. Отже, завершальні – 1:1.

Становище команд після 2 туру: ФК «Бранденбург» (Німеччина) та ФК «Динамо» (Київ) – 4 очки (2 гри), ФК «Спартакус» (Угорщина) – 3, ДЮСШ-15 Київ і СДЮСШОР Ужгород – 0 (1).


Група В

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Львів» (Львів) – 0:2


Тривалий час у матчі був рахунок 0: що свідчило про рівність команд. Однак на 38 хв. львів’яни отримали право на штрафний. «Стандарт» відмінно виконав Віталій Гренда. На початку другого тайму гості забили вдруге. Із гри відзначився

Дмитро Гарват (49 хв.). Мукачівці, природно, намагалися відігратися, проте їхні зусилля до взяття воріт не привели.

ФК «Шахтар» (Донецьк) – ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 3:0

У першому таймі тривало рівне суперництво, що й відобразилося на нульовій нічиїй. А після перерви гірники зробили ефективні заміни, додали в атаці й спромоглися тричі засмутити суперника. Спочатку це зробив на 55 хв. Євгеній Біденко. За дві хвилини Роберт Олейник розвинув успіх і на 68 хв. автогол Олександра Дігтярука закріпив перевагу гірників.

ФК «Чіксереда» (Румунія) – ФК «Карпати» (Львів) – 2:5

Гра виявилася цікавою та результативною. «Стартові» хвилин 15 активніше діяли румуни, однак до середини першого тайму карпатівці перехопили ініціативу й надалі її суперникові не віддавали. Це позначилося й на рахунку. Забивши першими, львів’яни постійно контролювали ситуацію: 1:0 (перший тайм), 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2 й 5:2 (Олег Сидоров, 10; Анатолій Архіпов 37; Денис Яців 49, 65; Сергій Давидов 60 – Андор Сабо, 40, 55).

Становище команд після 2 туру: ФК «Шахтар» (Донецьк) – 6, ФК «Карпати» (Львів) – 6 (2), ОК ім. І. Піддубного (Київ) і ФК «Львів» – по 3 (2), ФК «Чіксереда» (Румунія) – і ФК «Мункач» (Мукачево) – 0 (2).

Як бачимо, в обох групах двовладдя. Однак у другій фаворити мають переконливіші здобутки. А в цілому суперництво доволі серйозне, і навряд чи буле дивиною, коли в останньому турі для визначення переможця доведеться задіювати додаткові показники.



U-17

Група А

СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ-15 Київ – 2:3 (ФОТО)

ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 3:0

ФК «Львів» (Львів) – вихідний


Група В

ФК «Мункач» (Мукачево) – СДЮСШОР Ужгород – 0:1

ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 4:2

ФК «Cкала» (Моршин) – вихідний

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1315 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: