Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати першого дня (ФОТО)
22:09
IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати першого дня (ФОТО)
Пропонуємо Вашій увазі результати матчів першого дня на турнірі на честь Андрія Гаваші.

IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати першого дня (ФОТО)

U-15

Група А

ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 3:1


Більш імениті динамівці зуміли довести свою перевагу в другому таймі. А до перерви угорці доволі упевнено діяли, навіть першими відкрили рахунок. Відзначився Бенце Патакі на 15 хв. І все ж зусиллями Кирила Попова, який красиво через себе пробив на 29 хв., столичні футболісти зрівняли рахунок. Із тим суперники й пішли відпочивати. Після перерви угорці «підсіли» фізично, а гра більше далася киянам. Той же К.Попов вивів свою команду вперед на 51 хв., а на 70 хв. Назар Волошин установив остаточні 3:1 на користь рідного колективу.ФК «Бранденбург» (Німеччина) – ДЮСШ-15 Київ – 1:0

Обидві команди продемонстрували хороший комбінаційний футбол. Можливо, незначну перевагу мали німці, тому й перемогли. Однак і кияни справили гідне враження. Кульмінацією матчу можна вважати два моменти. У першому з них нападник «Бранденбурга» Луіс Богмерт на 28 хв. у результаті красивої атаки, «протягнувши» м’яч, вийшов на побачення з воротарем суперника й відкрив рахунок. У подальшому забити могли обидві команди, а ще одна кульмінація сталася на останній хвилині матчу. Столичні футболісти мали чудову нагоду врятувати поєдинок, однак не реалізували вихід сам на сам. Отож вікторія західноєвропейського колективу.

ФК «Бранденбург» (Німеччина) – ДЮСШ-15 Київ – 1:0 (1:0)

Гол
 – Bohmert Luis 28 хв.


Група В

ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Львів» (Львів) – 8:1


Цей матч, який обслуговувала німецька бригада арбітрів, мав свого фаворита. І той сповна продемонстрував силу. Гірники багато атакували, а львів’яни або ж перегоріли, або просто після кількох пропущених м’ячів перестали вірити у свої сили. У підсумку 8:1 – переконлива вікторія донбасівців.

ОК ім. І. Піддубного (Київ) – ФК «Чіксереда» (Румунія) – 3:0

Свою футбольну марку олімпійський коледж у матчі із зарубіжними ровесниками продемонстрував сповна, забивши у ворота суперника ще до перерви три голи. У другому таймі столична юнь грала в меншості через вилучення одного зі своїх гравців. Це не могло не позначитися на діях українців. І все ж вони зберегли переможний для себе рахунок першого тайму.

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Карпати» (Львів) – 2:3

Це був двобій приблизно однакових суперників, просто одному з них пощастило більше. Героями ж зустрічі стали фактично два футболісти. Перший із них – Віталій Дмитрук у господарів – забив два голи в дебюті поєдинку (на 4 та 11 хв.) і вивів свою команду вперед. Утім ще до перерви (на 28 і 41 хв.) галичани зусиллями Дмитра Шостака встановили паритет. Влучний «постріл» від суперника, що називається у роздягальню, мукачівців не знітив. На 58 хв. вони заробили пенальті й могли забити третій м’яч, однак не реалізували «стандарт». А ось за 5 хвилин така нагода вже випала львів’янам, і Д.Шостак з 11-метрової позначки не схибив, оформивши хет-трик на 63 хв. Як виявилося, це було останнє взяття воріт у зустрічі. «Карпати» поступаючись «Мункачу» 0:2, здобули вольову перемогу.

Що ж, поки, як здебільшого й очікувалося, серед фаворитів динамівські, німецькі, донбаські та карпатівські футболісти. Другий тур, очевидно, коло лідерів звузить.



U-17

Група А

ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – ДЮСШ-15 (Київ) – 1:0


У матчі, який обслуговувала бригада арбітрів із Німеччини, точилася безкомпромісна боротьба. У першому таймі переважали вихованці «Шахтаря», а після перерви команди грали більш рівно. Десь навіть краще себе показали представники спортивної школи. Долю ж матчу вирішив оди-єдиний гол гірників у першій сорокап’ятихвилинці.

ФК «Спартакус» (Угорщина) – ФК «Львів» (Львів) – 0:3

Попри переконливу перемогу українців, поєдинок видався непростим: дюжина жовтих карток плюс два вилучення. Однак саме львів’яни більше контролювали гру й атакували. Отож перемога юних футболістів із Галичини виглядала закономірною.

Група В

ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – СДЮСШОР U-16 (Ужгород) – 2:0 (ФОТО)


Підопічним Володимира Мухлиніна знову (бо минулого року була аналогічна ситуація) не позаздриш: щойно повернулися з турніру в Угорщині, де, до речі, у Дебрецені посіли 2 місце основним складом і 5 – другим, як одразу ж довелося стартувати на міжнародних змаганнях вже в Ужгороді. Та ще й перший суперник – донецький «Шахтар». Утім на початку матчу точилася рівна боротьба. Ближче ж до середини першого тайму гірники заволоділи ініціативою. Минуло ще кілька хвилин, і вони реалізували пенальті. На 20 хв. за порушення правил у карному майданчику господарями їх покарав влучним ударом Вадим Журавель. До перерви донбасівці могли щонайменше двічі забивати: в одному епізоді з верхнього правого від воротаря кута м’яч буквально витягнув голкіпер ужгородців Дмитро Кашка, а в іншому моменті підстрахувала поперечина. Мали нагоди відзначитися й СДЮСШОРівці. І якщо не склалося з реалізацією штрафного, то одна з атак, яку завершував Мартин Бакша, виявилася доволі небезпечною. І тільки чудова реакція на останньому рубежі основного стража «Шахтаря» завадила зрівняти рахунок господарям. У другому таймі характер матчу особливо не змінився. Більше атакували донеччани, проте забити могли обидві команди. Зокрема, одного разу гірники влучили в бокову стійку, коли захист закарпатців проґавив нападника-візаві поруч зі своїми воротами, а в іншому ігровому моменті (за 5 хвилин до фінального свистка) усе склалося для донбасівців якнайкраще: навіс із правого боку з лінії штрафної площі у воротарський майданчик завершився влучним ударом Даніїла Гончарука по воротах СДЮСШОРівців. Останні теж не відсиджувалися в захисті й створили кілька загроз. Так, небезпечно пробивав Андрій Зізич, та м’яч мети не досягнув. «Шахтар» виграв 2:0 і підтвердив реноме фаворита. На фоні ж великих фізичних навантажень і в матчі з іменитим суперником команда Володимира Мухлиніна теж справила хороше враження.

ОК ім. І. Піддубного (Київ) – ФК «Cкала» (Моршин) – 0:2

У матчі краще дивилися західноукраїнські гравці. Вони більше атакували й домоглися перемоги з різницею в два м’ячі. Галичани забивали в кожному з таймів. Спочатку відзначився Олег Гавронський (20 хв.), а після перепочинку остаточну крапку в матчі поставив Павло Козловський (на 51 хв.).

Отже, серед лідерів поки донеччани, львів’яни та моршинці. Однак якщо виходити з перебігу матчів, то поки важко прогнозувати, як завершиться другий тур. Швидше за все він також пройде в безкомпромісному суперництві й може якщо не змінити фаворитів, то додати серед них інтриги.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1055 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: