Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати третього дня (ФОТО)
20:31
IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати третього дня (ФОТО)
Пропонуємо Вашій увазі результати матчів третього дня на турнірі на честь Андрія Гаваші.

IV міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. Результати третього дня (ФОТО)

U-15

Група А

ДЮСШ-15 Київ – ФК «Динамо» (Київ) – 0:3


Столичне дербі засвідчило перевагу більш іменитого колективу. Динамівці зуміли забити у ворота суперника три голи, натомість ще й надійно відіграли в захисті. Уже на 2 хв. Кирил Попов відкрив рахунок, а на 35 хв. Даніїл Хрипчук подвоїв результат. Остаточну ж крапку в матчі поставив Крістіан Свистун на 70 хв.

СДЮСШОР Ужгород – ФК «Бранденбург» (Німеччина) – 1:4

Попри відчутну поразку господарі, граючи на рідному «Спартаку», у першій «сорокахвилинці» досить добре контролювали м’яч, хоч у підсумку пішли на перерву за рахунку 0:1. У другому таймі енергійніше виглядали гості й зуміли забити закарпатцям ще три голи. СДЮСШОРівці ж відповіли тільки голом престижу.

Становище команд після 2 туру: ФК «Бранденбург» (Німеччина) та ФК «Динамо» (Київ) – 7 очок (3 гри), ФК «Спартакус» (Угорщина) – 3 (2), ДЮСШ-15 (Київ) і СДЮСШОР Ужгород – 0 (2).


Група В

ФК «Чіксереда» (Румунія) – ФК «Шахтар» (Донецьк) – за рахунку 0:10 матч було зупинено


Справжній голепад виник у Кам’яниці, де гірники декласували румунів. Правда, на 15 хв. було вилучено гравця «Чіксереди», що не могло не позначитися на діях закордонних футболістів. І все ж слід віддати належне «Шахтарю». Він заповзято атакував ворота суперника й забив… 10 м’ячів! А коли на 59 хв. в румунів сталося друге вилучення, вони, незадоволені, зійшли з поля…

ФК «Мункач» (Мукачево) – ОК ім. І.Піддубного (Київ) – 2:3

Мукачівці продовжують набиратися досвіду в матчах із серйозними командами. Загалом господарі продемонстрували непогану гру, результативно атакували, однак суперник більше проявив себе біля воріт суперника. Перемога дозволила киянам закріпитися в першій трійці.

ФК «Львів» – ФК «Карпати» (Львів) – 0:2

На ужгородському «Автомобілісті» було львівське дербі. «Карпати» вже в дебюті зустрічі могли відкрити рахунок, однак на третій хвилині влучили в поперечину. До перерви «Львів» добре контролював м’яч і якщо не забив, то й не пропустив. А в другій «сорокахвилинці» карпатівці додали й забили два голи, скориставшись «стандартами». Спочатку удар зі штрафного, поперечина й у результаті метушні в штрафній площі Костянтин Котовенко вимушено записав на свій рахунок автогол (49 хв.). А на 75 хв., виконуючи той же штрафний із лівого флангу львів’яни зусиллями Олега Сидорова поцілили в дальню дев’ятку. «Карпати», як і «Шахтар», продовжують іти без втрат.

Становище команд після 2 туру: ФК «Шахтар» (Донецьк) і ФК «Карпати» (Львів) – по 9 очок (3 гри), ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 6 (3), ФК «Львів» – 3 (3), ФК «Чіксереда» (Румунія) – і ФК «Мункач» (Мукачево) – 0 (3).

Третій тур показав, що в обох групах уже чітко виокремилися фаворити. Зокрема в першій це – бранденбургці й динамівці, а в другій – гірники й карпатівці. Найімовірніше, що саме ці колективи з’ясують переможця, а інші учасники, якщо не станеться несподіванок, вирішуватимуть локальніші завдання.



U-17

Група А

ФК «Львів» – ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – 5:1


У Кам’яниці сталася сенсація. «Львів» не просто виграв у фаворита, а розгромив його. Порівняно з попередніми іграми «Шахтар» було не впізнати. Ще за рахунку 0:0 галичани не реалізували пенальті. Далі хоч на гол Назара Ткача, який оформив у зустрічі покер, Тимофій Буханевич відповів влучним ударом і зрівняв рахунок, надалі забивав тільки «Львів». Велика перемога західноукраїнців дозволила наздогнати лідера групи (Назар Ткач, 10, 69, 71, 77; 29 Тарас Хитрень – Тимофій Буханевич, 12).

СДЮСШОР Ужгород – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 0:2 (ФОТО)

Ще за сім хвилин до завершення матчу рахунок був 0:0. Та потім господарі втратили концентрацію й пропустили два поспіль голи. Габор Барта на 73 хв. вивів свою команду вперед, а на 79 хв. автогол Юрія Бойкула остаточно оформив вікторію для угорців.

Турнірне становище: ФК «Львів» (Львів) – 6 очок (2 гри), ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – 6 (3), ДЮСШ-15 Київ – 3 (2), СДЮСШОР U-17 Ужгород – 0 (2), «Спартакус» (Угорщина) – 3 (3).


Група В

ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – ФК «Cкала» (Моршин) – 3:0


Гірники в Кам’яниці переграли західноукраїнців на класі. Більше володіючи м’ячем, «Шахтар» уже в першому таймі вів 2:0: на 15 хв. відзначився Богдан В’юнник, а за три хвилини Даніїл Савченко подвоїв перевагу. На 58 хв. Абдула Абдулаєв забив ще один м’яч, і донбасівці оформили вікторію з перевагою в три м’ячі, а з цим і незаперечне лідерство в групі.

ФК «Мункач» (Мукачево) – ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 1:0

Мукачівці підійшли до матчу відповідально, організовано, а на 38 хв. лишилися ще й у більшості – пряму червону картку за грубу гру отримав киянин Дмитро Кулик. На початку другого тайму (44 хв.) «Мункач» забив швидкий гол (Ігор Тихненко) і здобув мінімальну перемогу.

Турнірне становище команд: ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – 9 очок (3 гри), ФК «Cкала» (Моршин) і СДЮСШОР U-16 Ужгород – по 3 (2), ФК «Мункач» (Мукачево) – 3 (2), ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 0 (3).

Якщо сенсаційний розгром львів’янами гірників установив двовладдя в першій групі, то в другій донеччани U-16 цілком комфортно почуваються в лідерах. Четвертий тур багато в чому може відповісти на запитання, хто ж вийде з групи з 1 й 2 місць.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1123 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: