Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Іван Фізер: "Хочемо стати міцним середнячком у вищій лізі ДЮФЛУ"
08:18
Іван Фізер: "Хочемо стати міцним середнячком у вищій лізі ДЮФЛУ"
Після матчу завершального 18 туру наставник команди U-16 Іван Фізер дав флеш-інтерв’ю журналісту нашого сайта.

Іван Фізер: ФК «Мункач» упродовж усього сезону чемпіонату у вищій  дитячо-юнацькій футбольній лізі України до останнього туру боровся за збереження прописки. На щастя, мукачівцям  вдалося досягти мети і місто над Латорицею матиме представництво в еліті вітчизняного дитячого футболу. Після матчу завершального 18 туру наставник команди U-16 Іван Фізер дав флеш-інтерв’ю журналісту нашого сайта.

- Іване Йосиповичу, яким видався для вас сезон, що вже став історією?

- Відмічу, що хлопці моєї вікової групи стали найкращими з усіх команд «Мункача» - посіли п’яту сходинку, але те, що в загальному заліку зуміли зберегти за собою місце в вищій лізі ДЮФЛУ – заслуга всього тренерського штабу  та наших вихованців.

- На наступний рік, цілі в ваших команд будуть ті ж самі?

- Відверто, цей сезон ми провели в напруженій боротьбі за збереження прописки. Вже за тиждень розпочнемо кадрову комплектацію команд, постійно вдосконалюємо тренувальний процес, певен, що в новому чемпіонаті маємо стати міцним середнячком у вищій лізі.

- Знаю, що вже місяць тренерів «Мункача» консультують досвідчені фахівці з Угорщини. Вдалося втілити їх настанови на практиці?

- Саме завдяки порадам угорського фахівця Ласло Сепеші почав апробовувати нові ігрові схеми. Зокрема, тактика гри в три захисники мені дуже імпонує й завдяки такій розстановці гравців у п’яти останніх матчах нам вдалося продемонструвати досить-таки якісну гру й добитися хороших результатів. 

- Кого б із гравців  виділили зі складу своєї команди?

- У нас хороший воротар Максим Колісник, але йому ще слід  працювати над собою. Стабільну гру показував нападник Артем Баятян, який став п’ятим у списку кращих голеодорів чемпіонату. Підтягнулися й інші хлопці. Якщо мої підопічні й надалі так працюватимуть, то все в нас буде добре.
 
Роман СЕНИШИН
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1331 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: