Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Івана Яремчука згадали й у Нижній Апші (ФОТО)
14:19
Івана Яремчука згадали й у Нижній Апші (ФОТО)
Про перенесений поєдинок 2-го туру Східної зони читайте далі.

Івана Яремчука згадали й у Нижній Апші (ФОТО)
Як для буденного дня, то обидві команди прийшло підтримати чимало фанів. Особливо це стосується уболівальників господарів, які гнали своїх вперед настільки темпераментно, що часом здавалось ніби ультрас «Минаю» позичили їм свій гучномовець із фіналу кубка Закарпаття. Якби ще їх улюбленці запалились цим і продовжили свій переможний хід. Однак у першому таймі у дібровців відверто не клеїлась гра в пас. На щастя для них у гостей у перші 45 хвилин трохи збився приціл, інакше доля трьох балів вирішилася б ще на старті двобою. Можливо на гру вплинуло й те, що клуб із Нижньої Апші перед цим у суботу зіграв своє важке дербі з «Вікторією», а команда з Великого Бичкова в цей же день проти потужної «Говерли» не зіграла.
 
Початок тайму пройшов на зустрічних курсах. На 6-й хвилині господарі пішли вперед правим флангом за участю Василя Дана-першого, Келемена, Куліша та Попа й останній із цього квартету завершив наступ ударом із 32-х метрів низом поруч із лівою стійкою.Через дві хвилини після прострілу Локоти з правого флангу м'яч влучив опоненту в руку й Лялюк показав на одинадцятиметрову позначку, чим спровокувалась буря негативних емоцій на трибунах. Руснак із точки влучив точно в правий кут. Ботош кидався, та не дістав – 1:0. Ще через чотири хвилини Руснак пробив із 27-ми метрів у сантиметрах над правим верхнім кутом.
 
Мандзюк, на межі 20 - 21-ї хвилин, віддав по лівому флангу на хід Поповичу, а Павло увірвався в штрафний майданчик і коротко переадресував правіше на Крегула. Сергій прострілив на ділянку перед воротарським майданчиком, де Руснак замкнув цю передачу й переправив круглого в сітку. Та арбітр зафіксував порушення в нападі. Трохи згодом Василь Дан-перший отримав м'яч на правому фланзі, пройшов крізь двох опонентів, «як ніж крізь масло», й віддав середню передачу лівіше на Мойша, вивівши його на вбивчу ударну позицію. Георге влучив точно під праву стійку – 1:1.
 
Через дві та три хвилини відповідно господарі створили дві реальні нагоди, щоб вийти вперед. Спочатку прорив лівим флангом Михайло Дан другий завершив пострілом із вбивчої позиції з 4-х метрів поруч із ближньою стійкою. Далі Мойш, на завершенні наступу по центру, віддав головою на Василя Дана першого, який вийшов на воротаря й пробив із 14-ти метрів поряд із дальньою стійкою, змусивши стадіон вдруге вибухнути від розпачу.
На 39-й хвилині Ботош виніс від воріт на ділянку в 40-ка метрах від чужої брами, де Василь Дан-перший заробив право на штрафний. Поп розіграв на Василя, який бив із відскоком від газону й влучив у лівий кут. Йосипчук відбив і з другої спроби забрав, зберігши хороший настрій для своїх партнерів на другу половину матчу.
 
На старті другого тайму гості забили гол «із роздягальні». Попович із кутового з лівого флангу навісив у центр штрафного майданчика, де Василь Дан-перший головою виніс м'яч за межі карної зони. Та Анатолій Мандзюк другим темпом ударом із лету з 18-ти метрів влучив під праву стійку. Ботош кидався, та не дістав – 1:2.
 
Через двадцять одну хвилину Василь Дан-перший із лівого флангу з гострого кута влучив у дальній кут. Йосипчук зачепив і круглий полетів повз браму на правий край карного майданчика, де загрозу ліквідували партнери. На тій же хвильці Басараба навісив із правого флангу, та Ботош на виході з воріт виніс. Анатолій Мандзюк другим темпом влучив під поперечину. Та Йовдій підстрибнув на лінії воріт та відбив головою. Партнери додали м'яч у сітку, та зробили це з порушенням. Однак уже наступна контратака по центру завершилась взяттям воріт. На її завершенні Попович влучив у правий кут. Ботош відбив, та партнери не підстрахували, що дозволило Руснаку додати круглого в сітку – 1:3.
 
Далі після навісу з кутового з лівого флангу Мандзюк пробив підступно з 35-ти метрів з відскоком від газону й влучив під праву стійку – 1:4. Трохи згодом Басараба виконав верхову передачу з правого флангу на одинадцять метрів, де зовсім вільний Локота вколотив м'яч під поперечину – 1:5. Після цього Анатолій Мандзюк прострілив з лівого краю у штрафний майданчик на Поповича й Павло вчергове влучив під праву стійку – 1:6.
 
Коли вже йшла остання основна хвилина Іван Опріш підключився на простріл зправа на лівій стійці, влучив повз воротаря в ближній кут і встановив остаточний рахунок – 2:6.
 
Йосип Сидоряк не приховував задоволення від рахунку на табло: «Дякуємо нашим футболістам, які грали до кінця й перевищили норму голів, які вважалось, що вони можуть забити, та уболівальникам, що підтримали на у нелегкий час. Вони допомагають нам продовжити добру славу Петра Пруця».
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Іван Біров та Вадим Рубей
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
25 травня, с. Нижня Апша, стадіон «Діброва», хмарно, дощ, 600 глядачів
 
«Діброва» Нижня Апша – «імені Івана Яремчука» Великий Бичків – 2:6 (1:1)
 
Голи: Мойш, 25, Іван Опріш, 90 – Руснак, 9, з пенальті, 70, Анатолій Мандзюк, 46, 73, Локота, 77, Попович, 87.
 
«Діброва»: Михайло Ботош, Олександр Келемен, Василь Томишинець, Юрій Йовдій (Нуцу Стан, 77), Василь Опріш (Іван Опріш, 56), Юрій Куліш, Георге Мойш (Іван Йовдій, 81), Михайло Дан-перший, Юрій Поп, Михайло Дан-другий, Василь Дан-перший (88 Василь Дан-другий, 74).
Тренер – Григорій Венгрин.
 
«імені Івана Яремчука»: Сергій Йосипчук, Мирослав Липяк, Олег Руснак, Михайло Бойчук, Павло Попович, Іван Андрусяк, Анатолій Мандзюк, Євген Локота, Володимир Басараба, Микола Локота, Сергій Крегул (Василь Мандзюк, 32),
Запасні: Юрій Марущак, Василь Нямищук, Ростислав Басараба, Йосип Сидоряк.
Тренери – Йосип Сидоряк та Руслан Ухаль.
Євген СВИЩО, сайт «LOBDA.AT.UA»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: