Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Іваниця може очолити Минай
11:07
​Іваниця може очолити Минай
За неофіційною інформацією, Михайло Іваниця вже погодив умови особистого контракту з Минаєм.

​Іваниця може очолити Минай За даними інсайдерів клубу, 55-річний закарпатський фахівець займе посаду головного тренера ФК Минай з початку другого кола чемпіонату.

Граючий тренер Микола Гібалюк цього року дебютував у ранзі наставника з вражаючої переможної серії у Зимовій першості Закарпаття, а в чемпіонаті йде у трійці лідерів, відстаючи від першого місця всього на чотири очки. Тому зміна тренера є досить несподіваним ходом керівництва клубу.

Одними з перших підписань нового наставника можуть бути півзахисник Михайло Кополовець та форвард Матвій Бобаль.

Нагадаємо, що минулого року Іваниця разом з ФК Ужгород став чемпіоном Закарпаття 2015 та володарем Кубку Закарпаття 2015. Цей сезон розпочав з ФК Баранинці, де команду складену переважно з юнаків підтягнув до лідерів Першої ліги Західної зони.
 
Михайло Іваниця. Тренерська кар’єра. З 1988-го по 1992-й рік працював тренером ужгородської Дитячо-юнацької спортивної школи «Трудові резерви». 1992-1996-ті роки займав посаду другого тренера ФК «Закарпаття». Згодом два сезони працював у ФК «Ужгород» (колектив виступав в аматорському чемпіонаті Закарпаття), а з 1988-го і до 2014 року працював у футбольному клубі «Закарпаття»/«Говерла». У 2015 році працював з ФК «Ужгород». У квітні 2016 року очолив ФК «Баранинці».

Кар’єра гравця. У 1979 році дебютував за ФК «Говерла» (Ужгород). У 1982-му році перебрався у сумський «Фрунзовець», 1988-го виступав за кіровоградську «Зірку». Через складну травму коліна завершив виступи на професіональному рівні у 1988-му році. 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: