Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іванівці не помічають "Боржавське"
11:04
Іванівці не помічають "Боржавське"
1-го серпня в Іванівцях проходили матчі 15-го туру Першості серед команд західної зони, де місцева команда приймала ФК «Боржавське».

Іванівці не помічають Фаворитом зустрічі звичайно ж були господарі. Іванівці в турнірній таблиці на першому місці, а гості на останньому.

З перших хвилин матчу господарі заволоділи ігровою ініціативою і почали підбирати ключики до воріт гостей. Вже на 11-ій хвилині рахунок відкрив нападник Іванівців Юрій Стець, який з 10-ти метрів без перешкод, сильно пробив з розвороту. В середині тайму Мирослав Ільницький подвоїв перевагу своєї команди, вдало замкнувши навіс з кутового. За 2 хвилини Іванівці забили третій гол. Іван Качур втік від захисників і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. До честі Боржавського, вони також пробували контратакувати і створювати гольові моменти, але всі їхні потуги вдало руйнував досвідчений захист лідерів чемпіонату. Команди пішли на перерву з рахунком 3:0.

Відразу по-перерві Юрій Стець оформив дубль в цьому матчі. У другому таймі перевага Іванівців стала йще більш відчутною. Напевно, сили гравців з Боржавського вже їх покидали. На 56-ій хвилині лідер господарів Андрій Герц вдало реалізував пенальті. 5:0 на користь Іванівців, але це ще не кінець. Шостий гол на 47-ій хвилині забив Олександр Меденці.

Крапку в матчі на останній хвилині матчу, поставив Олександр Чикаловський, який з ударної позиції майстерно відправив м`яч в протилежний від кіпера кут.

Таким чином, зустріч лідера з аутсайдером завершилась переконливою перемогою Іванцівців з рахунком 7:0, натомість слід зазначити, що Боржавське у першому таймі склало доволі не погане про себе враження.


ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Боржавське» – 7:0

Голи: Юрій Стець, 11, 47; Мирослав Ільницький, 22; Іван Качур, 24; Андрій Герц, 56 (пен.); Олександр Меденці, 74; Олександр Чикаловський, 89.



Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: