Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Іванівці перемагають "Воловець" в серії пенальті
10:47
Іванівці перемагають "Воловець" в серії пенальті
25-го березня в гості до мукачівців навідалась команда з Воловця «Спарта».

Іванівці перемагають
Напружене та по справжньому видовищне протистояння очікувало глядачів на селищному стадіоні в Іванівцях, що на Мукачівщині. Це був перенесений матч 1/16 фіналу Кубка Закарпаття. Нагадаємо, що ця гра повинна була відбутись ще 18-го березня, але через примхи природи, а саме сильний снігопад матч був перенесений на 25-те березня. Новостворений «Колос» з Іванівців підкріпився декількома досвідченими гравцями, які в минулому сезоні грали за «Бобовище», а команда з Воловця вже мала досвід виступів в минулорічних розіграшах Кубку Закарпаття.

З перших хвилин на господарських правах Іванівці заволоділи територіальною перевагою на футбольному полі і почали підбирати ключики до воріт гостей. Волівчани натомість намагались діяти від оборони та вибігати в стрімкі контратаки, і це їм чудово вдалося на 7-ій хвилині. Гравець гостей Владислав Сенчук на швидкості пройшов двох захисників, обіграв воротаря і влучно пробив у порожні ворота. 0:1 і «Спарта» повела в рахунку.
 
Через декілька хвилин гості могли подвоїти свою перевагу. Після навісу зі штрафного Роман Цицик з семи метрів пробивав по воротах, але круглий пролетів у лічених сантиметрах від воріт господарів. В середині першого тайму «Колос» міг відновити паритет на табло. Михайло Ковач вийшов на побачення з воротарем «Спарти», але переграти останнього не зумів. Під кінець першого тайму господарям таки вдалось досягнути свого та забити такий бажаний гол. Гравець «Колосу» Олександр Кузьма відгукнувся на чудовий навіс з лівого флангу та опинившись не прикритим, спокійно та без перешкод відправив м`ач в сітку воріт.
 
Друга половина матчу мало чим відрізнялась від першої, господарі атакували, а гості здебільшого захищались. Потрібно також позитивно відзначити оборону «Спарти» Воловця, який впродовж всього матчу холоднокровно діяв в захисті власних воріт та не давав супернику багато вільного простору біля штрафного майданчику, тим самим позбавляючи господарів шансів на стовідсоткові моменти для взяття воріт. Воловець навіть міг забити гол. На 74-ій хвилині нападник гостей Віталій Райчинець з 12-ти метрів сильно пробивав по воротах Гудивока, але м`яч пролетів трохи вище дев`ятки воріт господарів. Також у другому таймі активний півзахисник «Колоса» Юрій Стець декілька разів виходив на перспективну ударну позицію, але то воротар Воловця грав надійно то захисники не давали пробивати по власних воротах.
 
Таким чином, основний час матчу завершився в нічию 1:1. А в серії післяматчевих пенальті більш влучнішими були господарі, напевно вдома й рідні стіни допомагають.

 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти: Павлюкович Богдан, Рогач Ян.
Інспектор матчу: Жбора Георгій
 
ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Спарта» (Воловець) – 1:1 (по пенальті – 5:4)
 
Голи: Кузьма, 44 - Сенчук, 7.
 
ФК «Колос» (Іванівці): Гудивок В., Герц А., Кузьма О., Напуда В., Гичка С., Кучінка В., Меденці О., Ільницький М., Ковач М., Стець Ю., Клочанко З.
Запасні: Ціптак, Савчинець В., Бела Я.
 
ФК «Спарта» (Воловець): Легоціч В., Балан І., Дербаль І., Бабич В., Грига В., Фулитка С., Цицик Р., Сенчук В., Райчинець В., Щербей В., Матяш В.
Запасні: Басараб І., Семенко Я., Яворчак І.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 834 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: