Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Із сухою п'ятірочкою у фінал
20:10
Із сухою п'ятірочкою у фінал
Про перебіг подій в останньому матчі групового етапу Кубка Ліги ФФЗ дізнавайтесь далі.

Із сухою п'ятірочкою у фінал

Перед цим матчем виноградівці були дуже вмотивовані перервати власну триматчеву серію поразок, яка сталась від сильних опонентів, та зупинити феєричну переможну серію «Поляни». Та щоб дістатись до фіналу даного турніру було мало простої перемоги, а потрібно було це зробити з різницею мінімум у два голи. Для цього довелось прикласти чимало зусиль, бажання та дійти як мінімум до сьомого поту.

На старті поєдинку гості ні в чому не поступались і давали гідний опір. Перше справжнє загострення сталось аж на 14-й хвилині, коли Вашкеба завершив атаку лівим флангом зі зміщенням управо ударом поруч зі стійкою. Через хвилину Чонка скористався чудовим пасом від Мешка й вибіг на воротаря, та Безик зумів відбити розстріл від Юрка впритул. Із 21-ї по 24-ту хвилину відбулись чотири небезпечні атаки. У передостанній із них Вашкеба з передачі Чонки зумів відкрити рахунок – 1:0. Після цього Мешко завершив ще одну атаку пострілом у правий кут – 2:0.

Після цього активізувались полянці, тому їх опоненти обачно віддали контроль м'яча й шукали щастя на контратаках. Олександр Міклош пробив, через три хвилин після другого голу, метрів із двадцяти поруч із лівою стійкою. Ще через п'ять хвилин партнери вивели Ребрика на воротаря й Денис зумів обіграти Безика й міг із лівого краю штрафного майданчика пробивати в порожні ворота, та при цьому віддав передачу в центр карної зони, де партнерів уже накрили захисники й став антигероєм першого тайму.

Друга половина матчу також пройшла на зустрічних курсах, та при цьому одні забивали, а інші тільки виймали.
На 50-й хвилині Ковтун ударом головою замкнув простріл із лівого флангу й спрямував круглого поруч із лівою стійкою. Через одинадцять хвилин Василь вже ударом із вісімнадцяти влучив у лівий кут, та Безик зреагував.

Ще через дев'ять хвилин Олександр Міклош влучно пробив із лівого краю карної зони, та цього разу вже Козар продемонстрував хорошу реакцію.

Далі, десь через такий же відрізок часу Ковтун активним дриблінгом у чужому штрафному майданчику заробив право на пенальті, а Чонка реалізував його ударом в лівий кут – 3:0.

Tрохи згодом спрацювала одна із замін від Слюсара. Ковня опинився на завершенні контратаки по центру й вибіг віч-на-віч із ворота рем. Борис потужно, в стилі Коваля з «Миколаєва» та Нурієва з «Середнього», вколотив м'яч у сітку практично поруч із руками Безика – 4:0. Через хвилину Козар знову зреагував на удар з-за меж штрафного майданчика у лівий кут від Павлича. А далі, практично в останній атаці відбулась класична контратака господарів по центру, на завершенні якої Ковтун вибіг на воротаря й міг сам реалізовувати «рухомий одинадцятиметровий», та віддав лівіше на Ковню й Борис вколотив поліеританову кулю в порожні ворота – 5:0.

Перемога дозволила «Севлюшу» не тільки перервати вищезгадані серії, а й втретє в цьому сезоні вийти до фіналу, де матимуть дуже гідного опонента – «Середнє», тому виноградівцям не слід милуватись своїм підсумковим положенням у таблиці Кубка Ліги, а посилено готуватись до двобою з «Нурієвим, Куделком, Котьо та компанією».

Що стосується «Поляни», то вона виявилась дуже достойним опонентом згаданих фіналістів і до останнього туру змушувала їхніх фанів тримати коробку з пігулками з Валідолом відкритими. Із огляду на це, підопічні Кондрі можуть занести собі останній ігровий місяць в актив, і думаю, що всі справжні фани зі Свалявщини бажають своїм улюбленцям у такому ж ритмі повертатись у друге коло чемпіонату Закарпаття.

Арбітр – Ярослав Козик,

Асистенти – Ян Рогач та Віктор Печунка,

Четвертий арбітр – Дмитро Меденці,

Делегат ФФЗ – Федір Варга

«Севлюш» Виноградів – «Поляна» – 5:0 (2:0),

5 вересня, м. Виноградів, стадіон «Юність», хмарно, часом дощ, 500 глядачів,

Голи: Вашкеба, 23, Мешко, 24, Чонка, 78 (з пенальті), Ковня, 87, 90,

«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Віктор Чумак, Василь Вашкеба, Василь Ковтун, Денис Ребрик, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Михайло Чедрик, Віктор Микуляк, Артур Вайда,

Запасні: Віталій Гринишин, Андрій Гладиш, Іван Бандурович, Дмитро Мішенін, Борис Ковня, Віталій Чейпеш,

тренер – Валентин Слюсар,

«Поляна»: Михайло Безик, Артур Русин, Едуард Мельник, Олександр Міклош, Євген Островка, Віталій Міклош, Володимир Варваринець, Євген Русин, Максим Радченко, Михайло Микуланинець, Богдан Павлич,   

Запасні: Михайло Власик, Степан Стегура, Олексій Соломко, Мирослав Реслер, Ілля Ропонич, Володимир Чанда, Дмитро Молнар,

тренери – Михайло Кондря,

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1497 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: