Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Як “Шахтарі” взяли з боєм “Скалу”
12:14
Як “Шахтарі” взяли з боєм “Скалу”
Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку 7 туру чемпіонату Іршавського району.

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку 7 туру чемпіонату Іршавського району в групі "Б” між ільницьким "Шахтарем” та "Скалою” з Негрова.

Гра пройшла за незначної територіальної переваги господарів, однак продуктивність атак господарів була значно вищою. Вже після другого удару в сторону воріт "Скали” м'яч затріпотів в сітці. На 4-й хвилині скидкою з лівого флангу від Віталія Матіка скористався капітан "Шахтаря” Сергій Авдєєв, який пробив точно в нижній лівий кут, впритирку зі стійкою. Воротар скелястих Євген Чобан стрибав, однак не дістав м'яча — 1:0.

Негрівці відповіли двома ударами, з якими впорались суперники. Далі Авдєєв скористався обрізкою суперника і міг оформити дубль, та відправив шкіряний снаряд повз ліву стійку. Та на 12-й хвилині ільницькі гравці сповна скористались іншою обрізкою в центрі поля. І знову Матіко віддав гольовий пас на Миколу Світлика, який подвоїв рахунок.

Далі негрівці трохи вирівняли ситуацію з контролем над м'ячем, та суттєвої вигоди з цього не отримали. В захисті добре діяли Роман Гуленко та його партнери по ланці. А на 35-й хвилині Володимир Савко заробив пенальті. Гуленко поклав Чобана в лівий кут, а сам пробив у правий — 3:0. Через 6 хвилин гості вивели майже віч-на-віч з воротарем Івана Делегана, та після його удару в правий кут, господарів врятувала поперечина воріт.

У 2 таймі воротарі працювали в поті чола, тому рахунок довго не змінювався. Кілька нагод мали гірники Авдєєв та Матіко і скелясті Делеган та Сергій Кундрик. На 60-й хвилині Матіко скористався навісом у штрафний майданчик і головою вколотив м'яч у сітку воріт "Скали” — 4:0.

Тим часом удари Кундрика, з передач партнерів, летіли повз ворота. Суперники одразу покарали його за таке невикористання нагод. На 72-й хвилині на ударну позицію вивели Савка, та його закрили захисники, однак на добивання підбіг Мирослав Звонарь і вколотив круглого під поперечину — 5:0.

На 83-й хвилині "Скала” змогла забити гол престижу. Олександр Данко замкнув простріл з правого флангу від Едуарда Шкірі, скоротивши розрив у рахунку — 1:5.

Відтак, "Шахтар” збільшив відрив від "Скали” до чотирьох очок.

Євген Свищо для Lobda.at.ua


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 758 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: