Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Якісь малі тринадцятий кидали, а кращий пас лишився за селом (ФОТО)
13:36
Якісь малі тринадцятий кидали, а кращий пас лишився за селом (ФОТО)
Про те, як важко стримувати на «Юності» поранений в минулому сезоні недочемпіонством юнацький «Севлюш», дізнавайтесь далі.

Якісь малі тринадцятий кидали, а кращий пас лишився за селом (ФОТО)
Зовсім небагато часу пройшло від мокрого чемпіонського матчу юнаків «Севлюша» та «Бужори», а спогади про його рівень ще й досі залишаються в душах фанів із Виноградова та Іршави. Виноградівці тоді склали повноваження золотої молоді й напряму передали їх іршавським одноліткам. У кінці зими-початку весни цього року Русінка та Котубей, мабуть беручи приклад із іршавців, які регулярно проводять районні змагання ДЮФЛ серед своїх юних талантів, й собі у Виноградові обкатали власних спортивних вундеркіндів міні-футбольними баталіями на майданчику ЗОШ № 4 й відібрали кращих із кращих у надії повернути собі титул уже цієї осені.
 
У Вільхівцях все з точністю до навпаки. Як раніше, так і зараз буває добре, коли одинадцять назбирають на виїзний матч і це вже свято. Все ж таки центрами юнацького футболу на Тячівщині залишаються Дубове та райцентр. А інші підбирають за ними решту менш кваліфікованих виконавців і намагаються щось із них сконструювати. Із огляду на таке, не раджу сильно дивуватися великим рахункам в мінусі від підопічних Габора, а можна просто порадіти що ці парубки просто мають можливість грати у «вишці».
 
Щодо гри, то тут дуже швидко стало зрозуміло «Ху із ху?» й відповідь на питання «Ту бі о нот ту бі?» для фанів господарів отримала ствердну відповідь уже на початку першого тайму. Першим притушив позитивні наміри суперника Петречко, що в найкращих своїх міні-футбольних традиціях забив один із найшвидших голів чемпіонату – 1:0. Шуба відгукнувся в штрафному майданчику на простріл із правого флангу й підправив у лівий кут – 2:0. Чутора прицільно пробив зі штрафного метрів із тридцяти п’яти. Рикошет від захисника дезорієнтував Біланича, який не зміг відбити політ м’яча по центру під поперечину – 3:0.
 
У середині тайму гольове шоу продовжилось. Спочатку Корпош із правого краю штрафного майданчика відзначається першим результативним ударом. Не встигли гості заспівати «Чотири нуль, чотири нуль, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла», як Чутора ударом з близької відстані оформив дубль і змусив їх одразу оспівувати й інші цифри – 5:0. Уже ближче до завершення Васильняк віддав по лівому флангу середній пас на Микулюка й Іван принизив голкіпера голом поміж ніг, встановивши підсумковий рахунок тайму – 6:0.
 
На старті другого тайму Продан реалізував вихід один-на-один – 7:0, а Корпош пострілом метрів із вісімнадцяти влучив під поперечину й оформив дубль – 8:0. Далі Чорба ударом з дванадцяти метрів відсвяткував свій вихід на поле – 9:0.
 
Здавалось на цьому все й завершиться і середина та кінець тайму пройде у спокійнішому ключі. Та локальну кофейну ложечку дьогтю в глобальну бочищу виноградівського меду вніс Божа, який скористався секундною неузгодженістю захисників та воротаря господарів – 1:9. Це не на жарт завело наймолодшого гравця матчу Петровку, якому за чутками десь близько чотирнадцяти років. Спочатку Владик-Славик ударом із близької відстані перетворив графу забитих на двозначну – 10:1. Потім він зачарував Біланича з одинадцятиметрової позначки, змусивши того залишитись на місці, а сам влучив у правий кут – 11:1. А ще далі Петровка реалізував пострілом у той же кут вихід один-в-один на воротаря – 12:1.
 
Останній, великоком’ятський слід, на рані гостей поставив також дуже далекий від гринадерського зросту Чорба, який результативним ударом відгукнувся на простріл із правого флангу в центр штрафного майданчика від Бродовського – 13:1. Такого рахунку у Виноградові не пам’ятають з часів Марії Терезії, а якщо серйозно, то це певним чином повторення нещодавнього досягнення дорослої «Бужори». Із огляду на це хіт-парад веселого футболу на Закарпатті триває й де відбудеться наступне шоу фани зможуть дізнатись на нашому сайті.
 
Молодому «Севлюшу» спочивати на лаврах головершителів не доводиться, бо вже за тиждень після даної дуелі у них важка поїздка до нащадків Довбуша. Вузевелів вони там точно не побачать, а от трембіта, скрипка і цимбали в руках місцевих зірочок гратимуть так, що аж зачіски гостей будуть змінювати свою форму за верховинським вітром.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Мирослав Горгош та Анатолій Гал
4-й арбітр – Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
29 квітня, м. Виноградів, стадіон «Юність», ясно, + 30 градусів, 352 глядачі
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – «Вільхівці» U 17 – 13:1 (6:0)
 
Голи: Петречко, 1, Шуба, 5, Чутора, 9, Корпош, 18, 41, Чутора, 19, Микулюк, 27, Продан, 38, Чорба, 47, Петровка, 55, 59 (з пенальті), 61 – Божа, 50.
 
«Севлюш» U 17: Юрій Попович (Михайло Пруніца, 36), Сергій Кутняк (Ігор Неймет, 36), Богдан Боднарюк, Віталій Козаченко (Едуард Шітєв, 47), Євген Васильняк, Михайло Чутора, Руслан Шуба (Владислав Петровка, 46), Роман Петречко, Іван Корпош (Іван Федьо, 61), Іван Микулюк (Валерій Бродовський, 36), Петро Продан (Олександр Чорба, 45).
Запасні: Степан Сігетій, Євген Шароді.
старший тренер – Іван Русінка, тренер – Петро Котубей.
 
«Вільхівці» U 17: Денис Біланич, Роман Корсак (Іван Токарь, 36), Василь Вайнагій, Василь Бенца, Віталій Сошніков (Сергій Скобленко, 57), Михайло Божа, Василь Селебинка, Андрій Демида (Іван Бедевельський, 51), Владислав Джуган, Андрій Бокоч, Василь Гиркавчук.
Запасні: Василь Шелемба.
тренер – Василь Габор.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1164 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: