Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "JJ-Club" - переможець Зимового кубку Берегівського району
20:09
"JJ-Club" - переможець Зимового кубку Берегівського району
У четвер, 29 квітня, на виноградівському стадіоні Пластмасовик було визначено призерів Зимового Кубку Берегівщини.

Фінальний поєдинок між виноградівським JJ-Club та Берегвідейком виявився, на радість вболівальників, вкрай результативним та видовищним. 

У першій половині гри в середині тайму команди обмінялись голами - спочатку забили господарі зусиллями 18-річного Боднарюка, та гості зовсім скоро вирівняли становище голом з пенальті - 1:1.

У другому таймі фіналісти продовжували демонструвати атакуючий футбол - на 55-ій хвилині забиває Тиберій Кейс після асисту від Ференца Барти - 1:2.

За декілька хвилин господарі зрівнюють рахунок після швидкої контратаки, дубль оформив Богдан Боднарюк - 2:2.

На 62-ій хвилині берегівська команда знову виходить вперед: Кейс віддав гольову передачу на Барту, який реалізовує свою нагоду - 2:3.

Виноградівські клаббери зуміли здійснити ще один камбек - з пенальті забив ще один екс-гравець Севлюша 34-річний Віталій Чейпеш - 3:3.

Гості були близькими, щоб все ж вирвати перемогу - незадовго до фінального свистка після розіграшу стандарту забив Микола Міщенко, однак лайнсмен сигналізував про положення поза грою. 

Команди чекала серія післяматчевих пенальті, де свою майстерність сповна продемонстрував 19-річний воротар JJ-Club Іван Марущинець, який відбив два пенальті, а от виноградівці були точними з одинадцятиметрової позначки: забивали Богдан Боднарюк, Віталій Шрюба та Ігор Агапітов - 3:0.



 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 436 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: