Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «JJ-клуб» вдруге перемагає у чемпіонаті міста Виноградова
13:54
«JJ-клуб» вдруге перемагає у чемпіонаті міста Виноградова
Ді-джеям опонував слабенький середняк ліги «Сатурн».

В останньому турі весняно-літнього чемпіонату міста Виноградова з міні-футболу «JJ-клубу» для здобуття другого поспіль золота було необхідно забивати якомога більше голів. Для такої цілі пощастило з суперником.

Ді-джеям опонував слабенький середняк ліги «Сатурн».

Хоча першого удару вже на 30-й секунді завдали представники «Сатурна», та далі вони отримали переконливу відповідь у вигляді граду набагато точніших ударів. Запорукою цьому стали провали захисту суперника.

У кінці 2-й хвилини триходівка лівим флангом завершилась голом кращого бомбардира клубу та першості загалом Владислава Ушмаєва з передачі Олега Йовжі – 1:0. Не встигли суперники розвести мяч з центра як втратили шкіряного і Ушмаєв реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 2:0. Ще за півхвилини ідентичний вихід реалізував Олег Йовжі – 3:0. В кінці 4 хвилини Олег Йовжі з передачі Миколи Параски оформив дубль – 4:0. Ще за мить Микола Параска зробив рахунок розгромним – 5:0. На 6-й хвилині з передачі Миколи Параски лік своїм голам у грі відкрив Юрій Єжов – 6:0.

Далі було майже чотирихвилинне затишшя, після чого Ушмаєв реалізував ще один вихід віч-на-віч з воротарем і оформив хет-трик – 7:0. Після цього сатурнівці трохи виріняли гру, та більшість їх ударів пролітали повз рамку, а з точними пострілами впорався воротар «JJ-клуба».

На 15-й хвилині Юрій Єжов скористався черговою передачею Олега Йовжі та реалізував вихід на воротаря – 8:0. Через три хвилини триходівка по центру завершилась голом Василя Стрижака – 9:0. Далі ще два мячі до свого доробку заніс Ушмаєв і оформив пенту – 11:0, а Микола Параска оформив дубль – 12:0. Степан Менджул з передачі Юрія Єжова зробив оформив чортову дюжину – 13:0. Все, чим відповів «Сатурн», так це одним влучанням у поперечину зі стандарту.

Юрій Єжов своїм влучним ударом оформи хет-трик і підсумував рахунок тайму. Та на 2 тайм суперники не вийшли, підсумувавши остаточний рахунок матчу – 14:0, який дозволив ді-джеям другий рік поспіль за рахунок кращої різниці голів, тріумфувати в цих змаганнях.

Євген Свищо для Lobda.at.ua
Фото: Голос Карпат

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 850 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: