Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Йосип Сидоряк: "На жаль не маємо стабільного складу.. ледь-ледь назбируємо одинадцять.."
11:49
Йосип Сидоряк: "На жаль не маємо стабільного складу.. ледь-ледь назбируємо одинадцять.."
Сайт «Lobda.at.ua» продовжує знайомити футбольну громадськість краю з людьми, які роблять свій посильний вклад у розвиток гри мільйонів на місцях.

Йосип Сидоряк:
Одним із таких є Йосип Сидоряк, який наразі знаходиться біля керма клубу «імені Івана Яремчука» й намагається зробити все, щоб його рідний населений пункт знали не тільки за фестивалями, а й за спортивними досягненнями, які в свій час заклав славний динамівець Іван Яремчук. Наші журналісти змогли поспілкувались із тренером команди з Великого Бичкова після закінчення гри в Нижній Апші. Воно до вашої уваги.
 
- Доброго дня пане Йосипе. Як вдалось досягти такого шаленого результату в грі в Нижній Апші?
 
- У першу чергу хочу подякувати нашим футболістам, які грали до кінця, що вони можуть забити, та уболівальникам, які приїхали подивитись і підтримали нас у нелегкий час. Завдання було після гри в Тересві, щоб повернути три бали, які ми втратили там. Наші парубки досягли найкращої самовіддачі. І це при тому, що нас було одинадцять гравців. Двоє було на заміні, але вони були травмовані, і ми не могли їх випускати. Дотерпіли до закінчення гри і перевищили норму забитих голів, від тих які від нас очікували перед матчем.
 
- Як ваша команда готувалась до сезону?
 
- Ми грали товариські матчі проти Ясіня, Рахова. З «Дібровою» теж грали два матчі. Під час цих ігор і награвали склад. Добре й так, бо наші гравці на роботі, то не мають великої кількості часу, щоб готуватись більш обширно. На жаль і складу ми не маємо стабільного з цієї ж причини. Та ще й травми й картки переслідують нас і ледь-ледь назбируємо одинадцять готових боротись. Так були отримані недоречні картки й у матчі з Тересвою, які не дозволили зіграти всім.
 
- Що ще впливає на зміну складу вашої команди?
 
- Поки що відійшли два – Гумеров та Дутчук. Вони не виступають вже після завершення першої гри чемпіонату. Додають нашому колективу снаги три гравці з Косівської Поляни, а решту всіх кого маємо – все великобичківські гравці. Дуже прагнемо, щоб нарешті вирішилось із ліцеїстами, які вже там закінчили виступати, а вирішувати щодо можливості їх гри за нас будуть в цю суботу. Дуже велике прохання до всіх піти нам на поступки, щоб вони тренувались і грали за нас. Знову ж таки та вже відома загальна база даних не пускає їх до нас і це досить важко, коли вони хочуть грати, а не можуть це робити за свій населений пункт, хоча вже й закінчили ліцей. Та незважаючи на всі ці перешкоди ми продовжуємо традиції, які раніше розпочав впроваджувати вже покійний та все ж відомий наш земляк Петро Пруць.
 
- Що нового на базі команди, стадіону та все навколо нього?
 
- Ну які можуть бути зміни з теперішнім станом справ. Можу з усмішкою повідомити, що нарешті трава змінила свій колір на нашому стадіоні на більш зелений. А на решту змін у нас поки грошей нема. Рухають нашу команду наша рада та президент команди. Є звичайно добровольці, які підтримують команду й дозволяють їй продовжувати грати хоча б так, як це було раніше.
 
- Ви вже не перший сезон граєте. Як вам поля Східної зони та інфраструктура команд цієї ліги?
 
- Хотілося б кращого звичайно, щоб районні центри виділяли якусь копійку на команди, на поля, де грають команди. Багато є роботи у всіх команд без винятку. Хто як може, так і виходить із ситуації. Звичайно зрівнятись із вищою лігою нам дуже й дуже важко.
 
- Кого вважаєте наразі фаворитом першого кола в Східній зоні?
 
- У першу чергу хочу сказати про «Говерлу» з Ясіня. Там працюють над тим, щоб гра у їх клубі все покращувалось і це помітно з тих матчів, що ми з ними грали. Думаю, що безперечно фаворитом є колектив із Ясіня, а решта команд можуть вести між собою боротьбу на рівних. Загалом є десь шість команд, які будуть вести боротьбу за місце під сонцем.
 
- Як готуватиметесь до наступних матчів?
 
- Далі їдемо в Міжгір'я і далі вдома приймаємо в середу 7-го червня «Говерлу». Дамо трохи відпочити нашим парубкам, а далі працюватимемо в звичному режимі. Ми проводимо триразові тренування на тиждень – вівторок і четвер обов’язкові тренування, а в суботу добровільне легке передігрове заняття. Так буде й надалі.
 
- Дякую за лаконічні відповіді й хай у вас у вашій роботі все вдається.
 
- Дякую. Будемо старатись виправдати надії наших прихильників.
 
Розмовляв Євген СВИЩО, сайт «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1370 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: