Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацьке західне дербі також за "Ракошином"
14:02
Юнацьке західне дербі також за "Ракошином"
Про дуже конкурентне молодіжне протистояння 11-го тру в Західній зоні читайте далі.

Юнацьке західне дербі також за Поєдинок юнаків на стадіоні в Ракошині також пройшов на зустрічних курсах, однак моментів, щоб забити, було трохи менше ніж у дорослих. Перший тайм активніше розпочали господарі, які завдали першого удару вже на 3-й хвилині й одразу влучили в рамку. Нагородою за старанність став досить швидкий гол. Атаку лівим флангом дальнім пасом на Чайку завершив Ремета. Владислав завершив цю комбінацію результативним ударом в лівий кут – 1:0.

Гості намагались відігратись ще до перерви й у першому таймі створювали гостроту переважно по центру. Однак удари Манчика та Шеффера на 18-й та 26-й хвилинах полетіли повз стійку. На 31-й хвилині ракошиці могли подвоїти рахунок. Чайка зіграв у відборі й віддав по правому флангу на Машіку, а Василь влучив у ближній кут. Та Фекете зреагував на цю загрозу. Через хвилину відбувся дуже гострий простріл гостей на лінію воротарського майданчика, який вони якимось дивом не замкнули.

Другу половину гри трохи активніше розпочали гості. Одна з масованих атак лівим флангом зі зміщенням до центру, яку розпочав Шеффер, та продовжили Тарахонич, Горки,  Цанько й Кізман, завершилась результативно. Цанько поборовся у чужому штрафному майданчику й навісив у воротарський майданчик, а Юрій ударом головою з двох метрів вколотив круглого в сітку – 1:1. Наступний удар-простріл зі штрафного з лівого флангу в ближній кут, що відбувся через чотири хвилини, Гегедош, не ризикуючи, відбив ногою.

На 51-й хвилині Кізман мав оформити дубль, коли завершив атаку по центру зі зміщенням до лівого краю штрафного майданчика, пострілом у ближній нижній кут. Воротар відбив. На добивання підбігали Гірей та Цанько, однак їх випередив один із захисників «Ракошина», який і виніс круглого подалі.

Ще небезпечніше було біля протилежних воріт через дві хвилини за наслідками атаки по центру. На її завершенні Макарусій коротко віддав на Чайку, а Владислав розстрілював ворота. Фекете продемонстрував свій найкращий сейв і відбив дуже важкий удар.

Здавалось м’яч відмовляється влітати в сітку, та гол виник там, де його найменше очікували. Відбувся пересічний дальній навіс на одинадцять метрів. Фекете вийшов із воріт в надії перехопити круглого, та зробив він це беззвучно. Його партнер Шеффер випередив свого голкіпера й у відчайдушній боротьбі з Макарусієм зрізав круглого у власні ворота, змусивши тренера волати з розпачі як під час подальшого відрізку матчу, так і після завершення двобою в роздягальні – 2:1.

Вольова перемога дозволила «Ракошину» впритул наблизитись до однолітків із «Нижнього Коропця», однак під час літньої перерви обом колективам слід попрацювати над тактико-технічною та фізичною підготовкою, щоб як мінімум втриматись у верхній половині таблиці, а можливо й замахнутись на вищі місця.    
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Яна Сащина та Ігор Гарлач
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
с. Ракошино, стадіон «Колос», + 36 градусів, 100 глядачів,
 
«Ракошино» – «Нижній Коропець» – 2:1

Голи: Чайка, 6,  Шеффер, 58 (автогол) – Кізман, 42.

«Ракошино»: Артур Гегедош, Василь Ковбин, Вадим Пеца, Ілля Ремета, Олександр Лазар, Василь Машіка, Владислав Андрейко, Саболч Кузьма, Іван Лендєл, Назарій Макарусій, Владислав Чайка.
Запасні: Василь Деркач, Мирослав Мазютинець, Євген Решетар, Ярослав Глуханич, Богдан Савчинець, Віталій Гартл, Олександр Бегула, Василь Лендєл, Андрій Ваш.
Тренер – Олександр Когутич.
 
«Нижній Коропець»: Тимофій Фекете, Анатолій Тарахонич, Віталій Шеффер, Микола Цанько, Віталій Чутьєв, Михайло Горки, Сергій Орос, Дмитро Манчик, Юрій Кізман, Василь Цанько, Крістіан Гірей.
Запасні: Денис Гей, Василь Маринець, Василь Перегуда, Богдан Вєтров, Іштван Сегеді, Андрій Лохман, Валерій Карімов.
Старший тренер – Іван Кіштулинець, тренери – Степан Гей та Віктор Гей.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 884 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: