Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнацький лідер Західної зони оступається з "Вітязем" (ФОТО)
20:50
Юнацький лідер Західної зони оступається з "Вітязем" (ФОТО)
Гол з роздягальні від гостей став вирішальним у центральній грі туру.

Юнацький лідер Західної зони оступається з
Юнаки Вітязя намагаються не відставати від групи лідерів і мають не погані шанси на медалі в цьому сезоні. Обидві команди по одному разі програвали у другому колі, всі інші матчі були переможними. Господарі були безумовними фаворитами у цій зустрічі, тому саме вони вже на старті почали пристрілюватись до воріт Костика.
 
У Рутенії були відсутні два основні гравці захисту, тож тренер змушений був вносити корективи у розстановці. Перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі із мінімумом гострих моментів. Лише під кінець тайму у гостей був хороший момент, Тичак подав кутовий, Паламарчук пробив головою, але мимо. На 34-й хвилині Федака на швидкості увійшов у чужу штрафну і намагався технічно обійти захисника, але останній у підкаті зіграв у ноги суперника і в м’яч, арбітр не наважився поставити пенальті, тож лише кутовий.
 
Вже на початку другої тридцятип’ятихвилинки вітязі зуміли швидко вийти вперед. Тичак з лівого краю увійшов у штрафну і переграв Гончарука у ближньому бою – 0:1.
 
Після цього у господарів регулярно почали виникати моменти, в основному після стандартів. Подачу з кутового завершав Данкулинець, однак з декількох метрів пробив мимо. Далі Костик відкинув під удар Федаці з 20 метрів, воротар зловив. Після чергового корнера Гопко на дальній стійці бив головою, повз ворота. Вогар здійснив ефектний прохід лівим краєм, обійшов двох захисників і пробив з десяти метрів, м’яч рикошетом від захисників полетів у ворота та кіпер відбив, Станіслав Костик добивав головою з шести метрів, але вище.
 
Шовш виконав подачу зі штрафного, Вогар головою переправляв круглого під перекладину, воротар перевів на кутовий. Ще один удар Вогар завдавав після асисту від Данкулинця, але воротар забирає. Після подачі справа від Федаки Вогар б’є головою з відскоком, голкіпер робить сейв. Подача з кута поля і знову Данкулинець перший на м’ячі та його удар головою йде мимо цілі.
 
В останній десятихвилинці гості організували хорошу контратаку, Дуран вийшов сам на сам з воротарем, але пробив мимо. Форвард Рутенії Станіслав Костик пробивав з 19 метрів, голкіпер впіймав. На завершенні гри Шкірта виконував стандарт з правого краю та за Концгазо зіграла ближня стійка.
 
Підопічні Балажинця створили безліч моментів та це не принесло їм результат. Завдяки перемозі Вітязя, переслідувачі трохи скорочують відставання від Рутенії.
 
 
Арбітри: Печунка В., Проценко Р., Рущак С.
Делегат – Головнич С.С.
 
с. Сторожниця, глядачів 150
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Вітязь» Концгазо 0:1
 
Голи: Тичак, 36.
 
Рутенія: Мар'ян Гончарук, Віталій Бедьо, Крістіан Федака, Василь Вогар, Ігор Булеца, Михайло Данкулинець, Руслан Вайда (Данило Зубанич, 72), Станіслав Костик, Іван Шкірта, Максим Гопко, Михайло Шовш.
Запасні: Костянтин Марко, Ярослав Кудрич.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Вітязь: Олександр Костик, Юрій Лелекач, Олександр Іванов, Василь Качаєв, Сергій Тичак, Сергій Бадида, Вадим Дуран, Володимир Качаєв, Микола Паламарчук, Євген Купар, Михайло Сливка.
Запасні: Юрій Клепар, Крістіан Марина, Владислав Скопич, Андрій Мевинський, Богдан Чегіль.
Тренер – Євген Гливка.
 
Попередження: Тичак, 25, Бадида, 28, Купар, 53, Іванов, 55, Лелекач, 63.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 893 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: